Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
semetka #50317 üzenetére
Szerintem a biosban kikapcsolható, bár ahogy nézem a manual-t nem igazán van benne ilyen. Ha villog, akkor vár valamit, esetleg távolról felébreszthető a gép, és csomagot vár, és azért pislákol időnként. A LAN beállításokat a biosban/UEFIben én próbálgatnám, ha zavar.
-
-
Smiley
addikt
válasz
semetka #43275 üzenetére
Aha, nekem ugyanilyet csinalt valamelyik win7 vagy win8 telepito
Eloszor azt hittem annyi a disk-nek mert egy baromi regi samsung volt, aztan hoztam bele egy masikat es a telepito elso ujrainditasa utan ugyanez fogadott. Baromira nem vagyok kepben a windows-al, es azzal hogy hogyan is zajlik a telepites, de osszekurta az mbr-t, es ebbe valamiert belefekszik a bios. En atraktam ide modba, linux alatt kinullaztam az mbr-t aztan kerestem egy masik win telepitot amivel mar jo lett. -
válasz
semetka #26431 üzenetére
szívesen.
fontos tudni, hogy ez a bill.kombó csak Win7-től fölfelé működik.meg azt is, hogy egész sok okos billentyűkombináció került a Win7-be, érdemes őket átnézni
-
-
törölt tag
válasz
semetka #26334 üzenetére
Semmiben sem különbözik ebből a szempontból egy dVGA-tól.
Hulot: A RAM kihagyása elég necces. Lévén egy számítógép működéséhez feldolgozóegység (tipikusan CPU) és műveleti memória kell minimum. Az alaplap már igazából a valóban használható számítógéphez kell. Minden esetre ha nincs RAM, akkor azt jelezni fogja neked, és nem indul el.
-
csoty
aktív tag
válasz
semetka #26330 üzenetére
Részben tehetsz, mivel VGA-k esetén (akár integrált akár nem) alapvető dolog, hogy a netről szedett legfrisebbet kéne feltenni. Főleg, hogy elég friss a platform, esetlegesen javítottak rajta driveresen.
(#26331) Hulot: Úgytudom sípolnia kell a RAM miatt jelezve, hogy nincs modul/hiba van.
-
TaylorXIII
őstag
-
-
Taifa Díaz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest