Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz katt777 #20203 üzenetére
Neked is szia. A DC7600 tudtommal csak Pentium 4 CPU-kat visz, az E-széria is sok neki. Párom hajtott egy ilyen masinériát kb. 1,5 évig, gyárilag HT-s P4 volt benne. Néztem bele C2D-t, de a lap egyáltalán nem támogatja. Tehát alaplapcsere. Most láttam nemrég egy Asus P5Q lapot E8200-vel kemény 13.000-ért. Nézz utána itt, hátha még elcsíped.
Szerk.: már elvitték, nem csoda.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20224 üzenetére
FD Define R4 hangszigetelt hazat vettem ( nemreg ) ebben gyarilag ven egy venti elol/alul es egy hatul. De vettem bele egyet meg elolre/felulre is. ( zaward golf3-at )
lap: 45
proci: 32
gpu: 50
hdd: 36a procira nem raktam ra a ventit ( csendesseg miatt ) de lehet felfogom azert tenni hatha besegit a hutesbe. ( legfeljebb lejjebb veszem a fordulatot. Mondtak ha megcserelem a piros/sarga vezeteket akkor joval lassabban megy....
Az adatlapomon latod mi van a gepben most.[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20233 üzenetére
Felulre nem akarok tenni mert rajta szokott csucsulni a macskuszom.
Most a macho-n nincs venti es kozvetlen a hatso huto elott van a borda szele lehet ha felteszem a bordara a hutojet akkor hatra fujja majd a borda elotti levegot....
Ja meg a hazbol most kivan veve a kozepen levo vinyo tarto resz. Lehet vissza teszem elforgatom es beteszem, hogy a vinyo ugymond hosszaban legyen lehet ugy jobban hutene a vinyot mint most oldalrol..[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20236 üzenetére
Latom nagyon vicces gyerek vagy.... hulyeseget barki tud irni..
Felulre nem teszek az nem opcio, a haz maga meg nem meleg rateszem a kezem es hideg tehat nem a meleg miatt ul ra....
A proci borda szinten hideg. ( nem a proci a meleg )
Rateszem majd a hutot akkor biztos atviszi a lamellakon es majd kiderul igy milyen lesz.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Apollo_21
addikt
válasz katt777 #20233 üzenetére
Erről a venti elhelyezésről, felokosítanál ha megkérlek? HAF922-öm van és a felsö 20as gyári kifele sziv elöl a 20as befele fúj..olyan 600as fordulatúak....a vinyók 31-33 és 35fokok szoktak lenni.
Itt is segíthet vmicskét ha kifele tolná? a lapom egyébként cirka 38fokos most.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz katt777 #20244 üzenetére
Igazából a Vga-ra megy nagyrészt..és talán az alá eső kis részére a lapnak..számításba kellene venni h hol van a mérési pont a lapon..mert ezt nemtudom
A vga feletti rész megoldott mert egy genesis hűti a vizszintes részére tett ventivel a lap felé... a függöleges része meg a belső oldalról tolja a bordára amelyet a másik oldali ventivel szívja ki a házból a meleget...
Venti zaj a HAF esetébe csak a gyári hátsó házventit mondanám hangosnak.(kukáztam is, megoldja a genesis 3. ventije)a többi nekem elenyésző...Vga hűtés elnyomja 2200as fix fordulatonAmikor passzív karim volt csak egy halk kis susogást lehetett hallani, persze a proci hütésen sem volt tavaly 1venti sem
Felsőventis rész inkább csak úgy ottvan..sztem nemsok szerepe...tesztelgettem anno 2féle pasztázást több beállítást tuningot...minden félét..semmi érdemleges különbség nemvolt, minden játék lefutott 2-3x egy beállítással h hitelesebb legyen de 1-2fokos le föl ingadozás volt..örültem az elején h jajdejó hűvösebb 3fokkal..majd a kövi ugyanolyan tesztnél kitalálta h jó most akkor melegebb 4el
Pasztában sajnos én nemhiszek..Arctic-okban főképp...most egy IC esentials arany van-..ugyanazt hozza pedig rosszabb a hőátadó értéke....remélem jól fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
TommyNagz
senior tag
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20244 üzenetére
Figy tele offolhatjuk a temat de itt van amit irtal es ami "hulyeseg, dedo" es nem ez volt a kerdes:
"De azt tudtad, hogy a macska bundája az egyik legjobb hőszigetelő? (Vagy erre értetted a szigetelt házat? ) Persze, hogy ráül, ha ilyen jó meleg helyet talál. Lehet, írnod kellene a lap supportjának."A tanacsokat megfogadom de poenkodasra nem vagyok kivancsi az nem tanacsadas, erre irtam hulyeseget mindenki tud irni.....
Ennyi.Vissza a temahoz: nem tudom hol meri a lap a hot nem ertek hozza. Most feltettem a macho-ra a ventit majd meglatjuk igy mennyi lesz. De ahogy nezem nemigen valtozott a dolog.
Ez esetleg problemanak: ? a macho borda pont a hatso kifujo venti elott van kb. fel centire tole nem lehet, hogy igy a hazbol nem sok levegot tud kifujni? A macho bordat tudnam meg esetleg megforditani mert ez ugye ugymond el van csusztatva, hogy a masik oldalon elferjenek a magas ramok. De nekem nincsen magas ram igy ha megforditom akkor a borda nem kozvetlen a hatso "kifujo" venti elott lenne. Igy talan a hazbol tobb levego jutna ki...[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20282 üzenetére
Most ami elol van egyik ventit ( felsot ) at tettem a tap moge alulra ( fektetve ugye ), hogy felulre is fujjon levegot igy mozgatva a vga alatti reszt. De a homersekleti adatok ugyanazok......
lap: 46
cpu: 29-30
gpu: 51
hdd: 35szinte semmi nem valtozott..
[ Szerkesztve ]
-
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20316 üzenetére
Aida-val neztem a hofokot.
De a proci hofokot neztem biosban is, core temp-el azok ugyanazt irjak proci honek mint az aida.
A cpu huto eleg bika most vettem [link], ajanlasra vettem az egyik legjobb cpu huto. Meg az En cpu-m nemigen melegedos fajta....
A vinyora az aida ugyanazt mutatja mint a sentinel. Tehat a lapon kivuli homersekletek jonak tunnek. Most vagy ilyen meleg a lap vagy rossz mero?
Az lapon van vmi borda az eleg meleg....[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz katt777 #20320 üzenetére
A Bioshoz nem lett nyúlva. Simán beleraktuk a kártyát és működött. Most az alaplapival megy rendesen gond nélkül. Másik videó kártyával most nincs lehetőségünk kipróbálni. Elképzelhető a kártya hiba ? Ha visszatesszük a kártyát ismét csak sípol ,és nem jön be semmi.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Adoka120
tag
válasz katt777 #20348 üzenetére
Nagyon szepen koszonom valaszod! At gondolom, hogy vegyek e jobbat!
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Rivaul
addikt
válasz katt777 #20411 üzenetére
Lehet kifejezetten arra lapra értette a "minőség jelzőt" Sztem az egyik legjobb lapokat csinálja ma már az Asrock ha nem a 10k-s kategóriát veszi az ember. Mástól nem is vennék lapot...
Mod. Az a baj hogy az asus-nál az "éjszakai" műszak csinálta még őket Azért akkoriba borzalom volt be kell vallani. Nekem volt akkor is de azt még nem szerettem
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
zsoldi80
tag
válasz katt777 #20424 üzenetére
Az improved vdroop "hibára" van a g31-re, g41-re bios frissítés, kipróbáltuk, annó, de attól sem lett jobb. Lehet, hogy tényleg a ramokkal kellett volna variálni valamit...
Egyébként nem akarom köpködni az AsRock-ot, de azért elég sok lapjukat láttam meghalni, bár az is igaz, hogy ezek alsóbb szériás lapok voltak.
Azonban az is tény, hogy vannak eszméletlenül jól megalkotott lapjaik is. -
SallerMaster
csendes tag
válasz katt777 #20432 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam.
A partició választóig jut el a telepítő, de ott üres a lista. Viszont van ott egy opció, hogy driver telepítése. Gondolom azért, hogy utána fel tudja ismerni hdd-t, ssd-t.
Nem kaptam hozzá telepítő cd-t és az oldalukon se találtam hozzá semmit.
Win alól meg tudtam formázni, particionálni az SSD-t, úgyhogy elvileg támogatja a chipset. Vagy attól még nem biztos? -
Rivaul
addikt
válasz katt777 #22171 üzenetére
Szia. 1.50 től támogatott hivatalosan a bios szerint. Viszont ahogy olvastam az 1.20-al amivel kapod pl az ipon-nál azzal is megy elsőre. Utána persze jobb a frissítés ebben az esetben mert úgy lesz 100%-os.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz katt777 #22214 üzenetére
Nagyrészt viccelődésnek szántam a hozzászólásaim ehhez a témához az első infó óta. Reméltem a hangvételből meglátszik. Nekem teljesen mind1 ki s mit vesz. Nem lehet kategorizálni hogy ez vagy az a jobb mert több olyan terület van ahol egy másik gyártó lesz a jobb a mi választásunk ellenében. Innentől marad a tényleges szimpátia s felhasználási körülmény. Azért remélem nagy csalódást nem okoz a váltás.
-
félisten
-
-
félisten
-
WP14
őstag
válasz katt777 #22261 üzenetére
Nem kérhetnek semmilyen csomagolást, kizárólag a terméket, a tartozékaival hiánytalanul, amibe a doboz nem tartozik bele! Csak logikusan gondolj bele, ha van tűzhely, hűtőszekrény, fagyasztóláda, tv és egyéb apróságok, akkor raktárt kellene bérelned a dobozaiknak, hogy ne veszítsd el a garanciát a te "logikád" szerint!
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
veterán
válasz katt777 #22528 üzenetére
Izzadni tutira nem izzad mert 35 fokos most is, illetve egy HAF922 házba van benne, 4 házventi van csak a ház szellőzésének, szóval melegedés miatt tuti nem jöhetett elő. Nem, szerencsére nincsen semmi baja sem a lapnak, tökéletesen működik.
Csak azmiatt kérdeztem hogy megelőzzek egy lehetséges gondot.
didyman
Köszönöm Így akkor megnyugodtam hogy teljesen normális hogy ott van.
iPhone 13 Pro Max
-
Viktoár
addikt
válasz katt777 #22547 üzenetére
Igen a hatásfok másképpen tartozik a teljesítményhez de minek fizessen óránkét 500W-ot ha csak 300W-ot fogyaszt.
Hogy ettől függetlenül leadja-e a teljesítményt az sem biztos mert nem a ráragasztott címke "hajtja" a gépet hanem ami a tápban van elektronika.A lényeg hogy javasolt a tápegység cseréje.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- ASRock h510 pro btc+
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest