Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz jozsi252 #4646 üzenetére
köszi.
ha asrock, akkor ez tetszik [link]
ez a legolcsóbb z77, de a fázisok száma, a virtu hiánya.... nem meggyőző [link]
ez az asus bejövős [link] kb ugyanez a felszerelés, de drágábban a gigától [link]
ez az utolós gigagbyte igazán tetszetős, de a fórumon eladott 2 giga lapom / 1156 osok / gariidőn belül megdöglöttek, vagy besegitettek nekik.... nemtudom, de igy kételyeim lettek. asrock jó, de sokakban még mindig előitéletek vannak, benne is, és most egy kicsit keményen fog árazás tekintetében a ceruzájuk.
lehet asus az arany középút, de hál istennek azt is szidják elegen.
-
spista222
addikt
válasz jozsi252 #4914 üzenetére
Kezdjük az elején
Még a kézikönyv elején azt írja hogy a 3 tüskés ventit nem szabályozza a lap(40.oldal bár ezt lehet hogy csak a CPU FAN1 re kötöttre vonatkozik)
Ezzel szemben a BIOS-ban meg elvileg lehet állítani CPU FAN 1,2 CHA FAN 1,2,3,(70. oldal)
Ebben az a furcsa hogy minek lehetne állítani ha nem szabályozza. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy a 4 tüskés ventiket csak PWM-el tudja szabályozni (CPU FAN1, CHA FAN1) a többit lehet hogy 3 tüskével is.
Ki kell próbálni.PWR FAN: Van egy két táp amiben kivezetik csak a fordulatszám és a test jelét a belső ventiről vagyis ez inkább csak információt ad neked hogy a tápban a ventilátor milyen sebességgel forog, de szó szerint ventilátort nem szoktak rákötni hacsak nem muszáj.
[ Szerkesztve ]
-
spista222
addikt
válasz jozsi252 #5496 üzenetére
A PLED, PLED1 a power led.
Ebből kettő van a lapon de lényegében ugyanaz csak az egyik 2 vezetékes míg a másik 3 "vezetékes"(középső itt sincs bekötve). régebbi házakban volt szokás a 3 "vezetékes" megoldás.
A reset és powerbutton lehet akárhogy bekötve.
A ledek csak 1 félképpen fognak világítani amikor jó a polaritás fordított esetben nem világítanak de mást nem okoz ettől nem megy tönkre semmi.[ Szerkesztve ]
-
-
PH.User
tag
-
Danecay
addikt
válasz jozsi252 #71466 üzenetére
Nem vagyok jogász de az lenne a logikus, hogy az elállás joga még így is fenn állna, különösképpen ha nincs feltüntetve ennek az ellenkezője. Fel kell hívni a boltot és közölni kell, hogy élni szeretne az elállási jogával, nem pedig megkérdezni, hogy van e erre lehetőség. Nem szabad hagyni, hogy lerázzák az embert. Én speciel felvételt is készítenék a beszélgetésről amit a későbbiekben szükség esetén be tudok mutatni a fogyasztóvédelemnek
-
megint én
őstag
válasz jozsi252 #71721 üzenetére
Köszi!
Kollégák lehet nem fognak örülni.
Viszont olyasmiben gondolkodom, hogy mobilnetet vennék, de azt hogy osztom 2-3 gépre?
(Minimum 2, a 3. az ilyen filmnézős, low priority)
Szerk:
Valami T-sys ZTE router van az irodában, gondolom ez alkalmatlan erre a célra.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz jozsi252 #72002 üzenetére
Veheted a 970 evo-t, jó ssd, de ugye tudod, hogy semmiveel nem lesz gyorsabb semmi, mintha m.2 sata ssd-n lenne a rendszer. Normál használat mellett az nvme ssd sebesség előnye nem jön ki. Így gyakorlatilag felesleges. De persze ettől függetlenül megveheted, ha neked mindenképpen az kell.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
válasz jozsi252 #80390 üzenetére
Hálókártya típusától függ, van, amelyiket alapból ismeri a Win10, így már telepítés közben is van netelérésed, meg van, amelyiket nem ismeri, és mindenképp neked kell hozzá drivert telepítened (amit csak másik gépről tudsz letölteni, vagy pedig megoldod wifin keresztül).
Telepítőből meg van, amelyik egyfolytában ad visszajelzést arról, hogy hol tart a telepítési folyamat, meg van, amelyik nem szól egy szót sem, csak föltelepíti a drivert, de se közben, se a végén nem ad erről semmiféle információt.
-
Doky586
nagyúr
válasz jozsi252 #80390 üzenetére
Mindig a hálókártya driverrel kell kezdeni a driverezést ha önmagától nem ismeri fel. Oda kell másolni a driverét a win telepítő pendrivera egy külön könyvtárba.
Főleg az ilyen lapoknál ahol a jól megszokott 1G hálókártya helyett az új 2,5G van. Én részben emiatt nem veszek még ilyen hálókártyával szerelt alaplapot otthonra (a VDSL nethez).[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz jozsi252 #84320 üzenetére
Tapasztalatom alapján nincs szükség semmiféle hókuszpókuszra. Ha felment a windows akkor az a lényeg, hogy kompatibilis legyen a driver az adott win verzióval és lehetőleg frissebb mint amit a rendszer fel tud mutatni (ha van neki egyáltalán). Soha nem volt még problémám utólagos driver telepítésből.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BogyóBP
addikt
válasz jozsi252 #86106 üzenetére
Igazából annak annyi szerepe van kb hogy segit kiemelni a vga-t a slotbol amikor kiveszed illetve benn tartja de mivel előről csavarral rögzitva van nem sok esélye van hogy kijöjjön.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
veterán
válasz jozsi252 #86106 üzenetére
Basszus. Ezt nem fogjátok elhinni.
Ugyanezt akartam beírni, csak látom van 3 új hsz mióta fent voltam
Asus B760M D4 Plus lap.
Összeszerelve vettem a gépet 2 hete. (Imperium....)
Tegnap raktam be egy másik ventit, meg egy nvme ssd-t akartam. A vga-mtól(Asus 4060 Proart, elég hosszú kártya) nem tudtam szerelni, így ki akartam venni, a kis pöcök sehol. Letörték ahol vettem...
Mit tudok ezzel kezdeni? Reklamáljam meg? Van ebből bármi hátrány?Szerk: közben olvasom a rá kapott válaszokat...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest