Hirdetés

Aktív témák

  • Golyobis

    aktív tag

    Üdv, van egy kis probléma a gépemmel... én az alaplapra gyanakszok de mielőtt elvinném a szervízbe gondoltam kikérem a véleményetek:
    Nemrég vettem egy gépet, összeraktam, de miután a windowst feltelepítettem, az egyik alaplapi driver felrakásánál megállt a telepítés, és végül csak 20 perc után fejeződött be, radásul végül a driver sem ment fel. Ujraindítás után a telepítő automatikusan még felrakott néhány drivert, majd megint újraindult. Végül külön feltelepítettem a problémás drivert, ezután hogy ellenőrizzem hogy mindent felrakott-e bementem a vezérlőpult/programok telepítése és törlése-be de ott nem töltötte be a listát, ráadásul az egér is elszállt!! nem lehetett a kurzort mozgatni, de a billentyűzetre reagált, végül resetelnem kellett.
    Ujraindítás után autómatikusan lefutott a scandisk.
    Ezután még egyszer sikerült elindítani, de megint lefagyott, és én már csak egyvalamit akartam: újratelepíteni a windowst, de a telepítés leállt hasonlóan ahhoz a driverhez amivel gond volt. Ezek után már nem is volt hajlandó boot-olni, egyáltalán nem ad képet. Amikor kivettem ezt-azt pl memóriát, nem sípolt, de a procihűtő jár.

Aktív témák

Hirdetés