Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz dvd_R+ #44404 üzenetére
Megtörténhet hogy azok a megszakítások már foglaltak, bedughatod a nagy PCI-E 16x-ba is próbából, tudtommal 2 van az alaplapodon belőle ha helyes az adatlapod.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz dvd_R+ #44411 üzenetére
Lehet az alaplapi hangkártyát le kellene tiltani, mindenképpen kellene működjön mert az egy normál PCI-E 1x hangkártya.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
dvd_R+
őstag
válasz atti_2010 #44412 üzenetére
le van tiltva az alaplapi
tök mind1 melyik dugoba dugom mindegyikbe világit kap ármat bekapcsolom windows bejön nem ismeri fel az eszközelőbe se se semmi ..
de olyat olvastam h csak asus alaplapokba müxik és ott se mindegyikbe az lehet?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
djculture
félisten
válasz Omega81 #44388 üzenetére
Sajnos sehogy.A p965 nem támogatja az ide eszközöket ahogy írod is.Viszont ezt a vezérlőt szépet ráintegrálta az msi anélkül hogy az illetve az általa felismert meghajtókat a bios kezelné.Ha akarod használni az ide cuccosokat olyan külső vezerlő kártyát kell venni aminek saját biosa van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz dvd_R+ #44413 üzenetére
Megtörténhet hogy valami ficsőrt iktatott be és csak Asus lapokkal megy viszont lehet kapni olyat ami mindegyikbe működik.
-
djculture
félisten
válasz Omega81 #44417 üzenetére
Mert optikai meghajtók egy része megy rajta de csak masterként,mivel a chip nem ismeri a slave beállitást.Elég kókány egy vezérlő nekem külön pciex kártyán volt,az itthon lévő 4 optikaiból egy ment vele amíg kinem cseréltem via chipszetesre.Esetleg csak masterra egy eszközt te is megpróbálhatod,hátha felismeri.De gondolom már próbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
sziasztok
lapom giga 965p ds3
az a gondom hogy windowst szeretnék telepíteni, de "DOS" alól nem érzékeli az usb-s keyboardomat, tehát hiába püfölöm vadul a billenytűzetet nem tudom a "press a key to run from CD"-t behozni
van erre megoldás a billentyűzetcserén kívűl?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
dvd_R+
őstag
válasz Remus389 #44421 üzenetére
Szia
igen van bemész a biosba mert mikor bekapcsolod a gépet ott még érzékeli az usb-s bill-t isbiosban meg keressed azt hiszem az advanced optionsba hogy usb keyboard support és enabledre teszed
utánna f10 et nyomsz utánna értelem szerüen y és enter utánna jó leszHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
pisu88
csendes tag
Van egy Asus P4B alaplapom benne vadi új proci 2.4 GHZ-es, és egy 550W vadi új Táp!!
a gond az h. össze van rakva meg minden de a bekapcsoláskor nem ad képet!
Minden fellpörög még a bútóló csipogás is bejön raktam be több kártyát is azoknál is ez a helyzet, tettem be ventis videókarit a venti az ment ha ez jó jel!!
KÉRLEK segítsetek! kösszi -
pisu88
csendes tag
válasz DonThomasino #44426 üzenetére
A másig gépen műkszik a monitor ez egy Lg FULL HD LCD monitor!
-
pisu88
csendes tag
válasz DonThomasino #44428 üzenetére
jelenleg formatálva van!
bedugtam a hangszórót és egy csaj folyamatosan nem tudom mit mond angolul de felvettem ha valaki jó angolból és megérti adjon emailt és elküldöm! -
pisu88
csendes tag
Akkor nem tud valaki 2-3 ezerért egy működőképes de télleg működőképest p4es socket478as 400MHZs sd-ramos foglalatu alaplapot???
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz pisu88 #44438 üzenetére
nekem van egy működő abit is7-e2 ha érdekel dobj pü-t
-
namenyicsavo
tag
Üdv. Tegnap vettem egy ilyen lapot. De minden indításnál Ezt írja ki!Minden gyári beállítás mellet megy. CMOS reset, bios frissítés volt.
Konfig: KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
AMD Phenom II X4 965 3.40GHz AM3 BOX Black Edition
[ Szerkesztve ]
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
poffsoft
veterán
válasz namenyicsavo #44442 üzenetére
Userguide-t próbáltad már?
Az elem nincsen lemerülve véletlen?
Esetleg alaplapi jumper/kapcsoló a safe boot-hoz?
Vagy esetleg nem szereti a memót...[ Szerkesztve ]
-
namenyicsavo
tag
válasz poffsoft #44443 üzenetére
Elem nincs lemerülve néztem. usert néztem. "Esetleg alaplapi jumper/kapcsoló a safe boot-hoz?" ezt nem értem Memória? hát nem tudom sajnos nem tudom megnézni más rammal mert csak ez van itthon Az alkatrészeket iponról vásároltam nem használtan
[ Szerkesztve ]
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
poffsoft
veterán
válasz namenyicsavo #44445 üzenetére
De azért az megvan, hogy safe módban indul a géped, mert valamit "hibásan" túlhajtottnak érzékel bootnál?
Emlékeim szerint ez az fsb és memória freki csökkentését jelenti.
Néhány lapon a túlhajtás miatti bootolhatatlanság utáni cmos-reset elkerülésére láttam már jumpert, amivel kényszeríted a lapot safe-módba bootolásra. A manualban hátha említenek ilyesmit.
Esetleg még a memóriák órajelének csökkentését is kipróbálhatod, hátha azokat érzi instabilnak...
Most más tippem nem lenne...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
namenyicsavo
tag
válasz poffsoft #44446 üzenetére
Összeraktam a gépet. Én nem nyúltam semmihez Nem húztam se a procit se a memót semmit. Biosba annyit állítottam hogy a dvd meghajtó legyen elsődleges hdd 2. se se többet se kevesebbbet....
-
viktor82
őstag
Sziasztok!Lenne egy asus A8N5X 939-es NV4-es sli képes lapom!este leoltottam reggel meg már nem adott képet!próbáltam a másik foglalat ban is a kártyát ami egy 7300gs abba ugyan az viszont a kártya jó mert teszteltem egy másik gépben!szereztem be egy pci -s kártyát amivel hibátlanul működik létezik az,hogy a pci-e foglalat ment el a lapon?javitható?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
sekemek
csendes tag
Tudnátok mondani olyan alaplapot amibe futna a HD5670es kari, am3 as legyen és ugy 10k árkörnyéken . Üdv
a
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest