Hirdetés
Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz DJ WOKKY #43942 üzenetére
Semmi, egyszerűen nem megy, egy kis vacak Trust 10582 webcamera.....Azt irja nincs kamera csatlakoztatva a szoftver, de a kamerán meg a led világit....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
macera2
aktív tag
válasz DJ WOKKY #43874 üzenetére
Jó volt a tipp! Egy kis bányászkodás után meg is találtam a Fan Control fület. Két lehetőség volt: vegye figyelembe a proc hőfokát vagy ne. Meg is jött a masina hangja! De viszont hűt is rendesen. Neked is, meg atti_2010-nek is köszönet a javaslatért.
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
DJ WOKKY
addikt
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
mivel lehet leszedni egy chipset-re ragasztott (tehát nem csavarozott) hűtőbordát?
Kösz:
piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
orochi_gold
tag
-
-
hatter
tag
válasz fenergie84 #43950 üzenetére
Hát jó, akkor ugye PRO, viszont akkor miért van memtest-nél annyi hiba és olykor a kékhalál ha a GEIL ramok támogatottak? Lehet nem win7 alól kéne lefuttatni hanem induláskor....
-
hatter
tag
válasz fenergie84 #43951 üzenetére
P5B-E lappal semmi ilyen probléma nem volt pedig.
-
Szajo
őstag
Azt akarnám kérdezni, hogy mitől lehet az, hogy haverom vett új platformot , a régit nekem adta, és az övé 3D markban rosszabbul teljesít?
Szóval az ő régi Q6600 át nekem adta, és ő vett egy i5 2400 at.
Az Ő új konfigja: Elithun
Az ő eredménye: KépÉn kofigom: Konfigom
Eredményem: én eredményemTermészetsen, az ő videókártyája régebbi mint az enyém, de az gondolom nem húzza le a proci teljesítményét, vagy igen?
Miért lehet ez? -
atti_2010
nagyúr
-
adatfalo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy új alaplapot mert az előző gép nem adott képet egy videokártyával sem, arra jutottam, hogy biztos az alaplap romlott el, most egy másik alaplappal másik procival és rammal, ugyanez az eset áll fent, se az integrált vga se két másik videokártyával nem ad képet. Próbáltam más monitorral(más kábellel) de semmi. Tanácstalan vagyok. Van valami ötletetek? Felzúgni felzúg a gép a winchester is zúg, már agybajt kapok.
Előre is köszi.www.adatfalodesign.hu
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz adatfalo #43975 üzenetére
Lehet kisebb áramot kap a kelleténél vagy valamely feszültséggel gond van, egy kölcsön táppal kellene beizzítani.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
senior tag
válasz fenergie84 #43946 üzenetére
Szétszedtem a gépet és összeraktam újra, illetve csináltam még egy cmos clear + elemérintkező-összezárás kombót, és csodák csodájára megjavult a gép... Lehet tényleg van valami abban amit a Gigabyte lapokról írtál, bár nekem eddig szerencsére nem sűrűn csinált ilyet...
-
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MSI A75MA-G55 típusú alaplap, AMD A8 3850 procival, 4 GB Kingston DDR3 1600MHz memóriával. A gép egy napos, eddig hibátlanul működött, de valamiért nem mindig akar elindulni/újraindulni, ezt a hibajelenséget pár órája tapasztaltam először.
Három variáció van:
-felpörögnek a ventilátorok,világít a power led, de a monitoron nem történik semmi
-normálisan elindul a gép
-csipog az alaplap: 4 rövid - (1 nagyon rövid?) - 1 hosszú - 7 rövidValaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
válasz atti_2010 #43964 üzenetére
hello!
amúgy van tipp arra, hogy ezt ("Ha erősebben csavarod le kell váljon.") milyen vegyszerrel lehet leoldani? (ezt a ragasztót)
kösz:piadex2
ps: csavarás megy, csak az a gond, hogy vannak egyéb alkatrészek a környéken, ezért nem tudom 360°-ba végig csavarni.
visszakellene csavarni, de úgy, hogy a most szabaddá vált felületet letisztítom, hogy ne ragadjon[ Szerkesztve ]
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
hatter
tag
válasz fenergie84 #43969 üzenetére
Azt mondja... pedig egyszer már csináltam úgy, floppy-n rendszerindító és mit kell még rá másolni, az memtest exe fájlt?
-
hatter
tag
válasz fenergie84 #43987 üzenetére
Azokról, mondjuk pendrive-ról hogy kell?
-
atti_2010
nagyúr
válasz piadex2 #43996 üzenetére
A csipek kapszuláját semmilyen oldószer nem oldja, pláne egy annyi időszakra ameddig a ragasztót leszeded.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
denieBoy
tag
Az biztos nem, tesztek a valós teljesítményt(khmm végrehajtott számítási műveletek számát) mérik.
1.Erősen tippelek, de szerintem egy jobban megrántott quvad megszorongat egy i5.
(órajelekről azért jó lenne tudni valamit ehhez)
2. és ez biztos haverodnál valami nagyon el van állítva.DaVe
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest