Hirdetés
Aktív témák
-
csizmadia111
csendes tag
Sziasztok!
Segíítségaat szeretnék kérni. A gépembe ilyen alaplap van:
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell D1387
Lapkakészlet gyártó Intel
Lapkakészlet modell i845G
Lapkakészlet változat A1
Déli-híd gyártója Intel
Déli-híd modell 82801DB (ICH4)
Déli-híd változat 01
BIOS
Márka FUJITSU SIEMENS // Phoenix Technologies Ltd.
Verzió 4.06 Rev. 1.03.1387
Dátum 07/23/2002
Integrált hangártyával amit Sound Blaster 16, AWE32 vagy kompatibilis (WDM) ként azonosít.Az a gondom, hogy a napokba leszedtem a rég nem használt progikat és valami hanggal kapcsolatos dolgot is leszedhettem, mert újraindult a gép és azóta azt írja ki, hogy nincshangeszköz a gépen. A hangkártya tulajdonságainál pedig ezt írja:Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10). Mit lehet csinálni? Már próbáltam újra telepíteni, de semmi, a gép szerint a legújabb illesztőprogram van hozzá. -
grrpowa
aktív tag
válasz csizmadia111 #44702 üzenetére
Esetleg probáld meg a chipsetet újra feltelepiteni háttha segit
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
válasz csizmadia111 #44704 üzenetére
asztali gép vagy laptop illetve op rendszer win7
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
-
grrpowa
aktív tag
válasz csizmadia111 #44708 üzenetére
Igen és utána nézd meg hogy jó lessz e a hang ha nem akkor nemtudom hogy az integrált hangkártyának mit töltöttél le majd ránézünk arra is
0631 7710098
-
grrpowa
aktív tag
válasz csizmadia111 #44711 üzenetére
Akkor ITT keresd ki az audio driver sor közepe felle van
0631 7710098
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! az mitől lehet, hogy hordozható vinyót hiába dugom rá akármelyik hátsó usb-s portra nem indul el. bekapcsolni bekapcsolni elkezd világítani a led, de nem indul be. más gépben tökéletes lehetséges, hogy mivel régi alaplap (még sdramos) nem tud neki elég áramot adni?
-
grrpowa
aktív tag
-
ádika86
aktív tag
válasz fenergie84 #44715 üzenetére
wd my passport essential. régebbi típusú 2 és 1/2 éves már lassan
-
ádika86
aktív tag
válasz fenergie84 #44718 üzenetére
akkor azt tehetem h alaplap csere?
-
rayoliviero
veterán
Asrock 880GMH-U3S3
alaplapot akarok venni az Usb 3 és az integrált VGA miatt.Ez a lap szerintetek támogat két digitális kimenetet egyszerre?
DVI és HDMI
monitor+tv (full HD filmeket nézni)(Mert a mostani alaplapom sajnos csak a HDMI-t d-Subbal támogatja. HDMI+DVI-t együtt nem.)
És még az lenne a kérdésem, hogy ebbe az Asrock lapba lehet tenni AM2 procit is vagy csak AM3-at?
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz rayoliviero #44721 üzenetére
Ezt írja a gyári oldal:
"Multi VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI"
én ebből arra következtetek, hogy tudja...bár lehet rosszul gondolom... -
rayoliviero
veterán
válasz fenergie84 #44722 üzenetére
Szerintem a mostani Asusomnál is hasonlóan írta és mégse lehet, bár ott csillaggal oda volt írva, hogy egyszerre d-Sub+HDMI-t támogat csak.
És még az lenne a kérdésem, hogy ebbe az Asrock lapba lehet tenni AM2 procit is vagy csak AM3-at?
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz rayoliviero #44723 üzenetére
Ahogy nézem a sect, csak AM3 és AM3+ procik mennek benne: [link]
-
rayoliviero
veterán
válasz fenergie84 #44724 üzenetére
Hát akkor így már nem éri meg vennem.
Kösz a segítséget.
-
djculture
félisten
válasz rayoliviero #44725 üzenetére
usb3 at port bővitő pciex kártyával is meg lehet oldani a hdmi-t meg új vga-val.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz rayoliviero #44721 üzenetére
AM3-as lapba nem tudsz beletenni AM2-es procit, a kompatibilitás csak vissza fele érvényes, mivel az am3-as cpunak két lábbal van kevesebb, mint az am2-esnek. Ugye így az am2 nem fér bele fizikálisan az am3-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Azt szeretném megkérdezni hogy PCI-E 1/4/8 kártyákat a PCI-E 16-os képes-e kezelni? (pl x1 USB3 kártya vagy SATA vagy audio, 4/8 Revo vagy Raid)
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis hangkártya gondom.
Került hozzám egy gép,Gigabyte GA-M52L-S3P alaplappal,eddig vista volt rajta,fel kellett rá dobnom egy win7et,ez meg is történt,minden jól ment,minden driver gyári win7 driver,plusz amit win update szedett,csak a VGAét szedtem külön,a helyzet az,hogy hang nincs,hiába dugom be,előre vagy hátra a jack kábelt,nem is érzékeli. Gondoltam,feldobom a realtekes drivert,a telepítés közben megállt,és nem akar tovább menni próbáltam a legújabbat,és egy régebbit is,mi lehet a gond?
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Adott egy S939-es asus deluxe alaplap,(pontos tipust nem tudok) amiben volt egy 3500+-os proci.Hibátlanul ment majd cserélve lett a cpu egy x2 4200+-ra.Innentől kezdve egyszer bevillant a post képernyő és utána semmi,lekapcsolja a tápot.Visszarakva a 3500+-os cpu is csak úgy indult el hogy bios resetet kellett csinálni.Tápcsere is volt,más a gond.Ötlet?
Üdv:Viktor
-
GuruZone
őstag
sziasztok, amd fronton eléggé lemaradtam, kevés info hiányában, de segitséget kérnék.
adott egy Zotac AM2+ lapocska, a neve tartalmazza a Geforce 8200-at, talán GeForce 8200 Series (?)
szóval ez megmurdált, AM2+ ez miféle szerzet? Gondolom AM2-es proci van benne, az alá nem lehet AM3-ast dobni ugye? Gondolom viszafelé nem kompatibilis. Mintha láttam volna AsRock lapot ami AM2/AM3.
Mire tudná ismerősöm kicserélni a lapot? köszi
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Zlin50 #44732 üzenetére
ha rámész erre a leírásra :
PCI-E 16X CSATOLÓ: 2 db
PCI-E 1X CSATOLÓ: 2 db
PCI CSATOLÓ: 1 dbrészletesen ki is írja, mit tudsz belehelyezni.
(#44736) GuruZone: az am2-es alaplapba bele lehet tenni az am3-as cpu-t. Viszont az am3-asba nem tudod beletenni az am2-eset, mivel az am2-es cpuknak 2vel több lábuk van, így még fizikailag sem tudod beletenni.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Viktoár #44742 üzenetére
Mivel egyszer bejött a post képernyő is akkor azt kizárhatjuk hogy a proci a rossz? Gondolom akkor egyszer sem jött volna be a kép.Egyébként a lap nem csipog meg semmi,ventik pörögnek de képet nem ad az x2-es procival.Ez utalhat bios "hibára"?
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Morph76
aktív tag
Sziasztok !!Segítséget kérnék,hátha valakinek van 1 jó ötlete.
Adott egy Gigabyte P41T-USB3L
intel Q94000
Tuningolnám ,mivel az előző deszkámban is tudtam húzni,de eza deszka nem hajlandó semmit sem állítani,mindent figyelmen kívül hagy a bios állításoknál még 1 mhz-t sem tudok állítani ,mert nem engedi.A biosba ha visszamegyek ott látom h az van amit megadtam ,de azokkal a beállításokkal nem hajlandó bebootolni csak a gyárival.Egy dolgot enged amit meg is csinál ha szorzólockkal down clockolom.Ezt ki is írja windows 7 hogy már csak kissebb procim van.????????????????????,,Ez a deszka nem tuningolható????
Bármit állítok ha alulfeszelem ha az fsb-hez nyúlok összehányja magát!!!!SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!
Köszönöm előre is. -
jansky1
senior tag
sziasztok, tudnátok ajánlani egy alaplapot a mostani p5k helyett?
proci: e8400, sapphire 5850 vga, most 800mhz-es ddr2 ramjaim vannak, amiket ddr3ra cserélnék. segítsetek pls -
Qru
MODERÁTOR
válasz fenergie84 #44749 üzenetére
Ha ddr3-as ramot akar akkor Gigából csak P45T-s lap lesz jó neki. A sima P45 ddr2-es.
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest