Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
zoli1957
csendes tag
64 bit sávszélesség...
-
zoli1957
csendes tag
Igaz, 2GB Duallal is elmenne, elment a Win754
-
zoli1957
csendes tag
Bocsi, Win 7 64
-
zoli1957
csendes tag
De nem is ez a problémám, hanem hogy a North Bridge-m irtózatosan forrósodik, ha bekapcsolom a gépet és Biosban megállítom, akkor is olyan forró lesz percen belül
-
odorgg
addikt
válasz zoli1957 #31749 üzenetére
Ellenőrizheted valóban hogy megfelelő e az északi híd rögzítése, esetleg újra is lehet pasztázni a bordát, a megfelelő hőátadás érdekében aszt tudni kell hogy a Northbrige általában nem a gép leghűvösebb része, és nemtragédia ha forró, végülis ha a lap működését nem befolyásólja, akkor nagyon ne foglalkozz a hőmérsékletével. De ha mégis nagyon zavar, akkor esetleg tehetsz rá ventilátort. 4-5 centis ventit fel lehet rá csavarozni, csak elötte mérd meg mekkora is megy rá pontossan. 1000ft körül lehet venni ilyen ventiket, és ahogy elnéztem megfelelő csavarokkal, fel is lehet fogatni az alaplapod hűtőlyének bordázatára.
1Gb-al is megy a 64 bites win7, mondjuk úgymár kicsit lassúcska
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
atti_2010
nagyúr
válasz zoli1957 #31755 üzenetére
Dugd vissza az érzékelőt és nézd meg hány fokot mutat, ha a hűtőborda forró értelmetlen újr pasztázni mert azt jelenti hogy átveszi a hőt a csiptől, lehetséges hogy a kártya éldőlésekor rövidre záródtak a lábak közül, attól még képet ad csak az adatsin csökken.Szóval dugd vissza a szenzort és nézd meg hány fokos a cucc.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
zoli1957
csendes tag
válasz odorgg #31756 üzenetére
Használtam már a gépet 2GB Dual Chanelben(128-as sávszélesség, és win 7-et 64 biteset, de akkor még az on-board vga-val... Ment is szépen) Csak vacilálok, melyik op-t használjam, mert pl. az xp kisebb, egyszerűbb, jól sikerült MS OP, a 7-es sem rossz, de úgy találom, rengeteg funkciói vannak, amiker (eddig?) nem tudom mit kezdjek velük...a Vista, azt meg nem tudom, SP-nélkül nem tettszett, a vinyóm állandóan pörgött, most meg nem tudom mennyire jó. Állítólag teljesítményzabáló.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz zoli1957 #31760 üzenetére
. Van a ház ban, a displayén 3 senzor, az egyiket a North Bridge hűtőbordájába volt dugva azelőtt, és a gépet indítva sípolás hallatszott, kizúztam az érzékelőt és elhallgatott a sípolás:Az a leírásodból egy hőmérő kell legyen, vagy az csak hangjelet ad?
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz zoli1957 #31767 üzenetére
Az alaplapra nem sípol csak a procira, lehet hogy az is melegszik?Az Everest hány voltot mutat a 12 és az 5V ágakra?
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte lapom. link
Leírása szerint tud ez mindent: 7.1 audio, Blu-Ray támogatás.
HDMI-vel összekötöttem a tévével, a TV-t pedig optikával az erősítővel. Vártam a szép, többcsatornás hangot, de csak sztereó jött.
A Realtek Sound Managerben megtaláltam a HDMI Output részt, de csak sztereót engedélyez. Ellenben az S/PDIF fülön csomó minen van felsorolva( DTS,AC-3 stb.)
A kérdésem az lenne, hogy valóban csak az optikán jöhet ki a többcsatornás hang és a HDMI csak sztereó lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!Öreg fater megoldja!!!!
-
Omega81
senior tag
madmaxxx, joi29, odorgg, köszi a válaszokat!
Igen, irodai konfig volt, munkahelyemtől vettem Kislányomnak és felbővítettem.
Amúgy le a kalappal az alaplap előtt meg az egész gép előtt, egyrészt mert 3 különböző DDR-rel hibátlan ráadásul Cl2,5-7-3-3 ami szvsz nem semmi, másrészt meg mert egy 7600GT-t is csont nélkül elvisz, pedig csak egy 200W-os táp van benne - no igaz hogy az FSP.értékelt üzletek: 42+ 0-
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok! Lenne 1 kis off átállnék AM3-ra, de van 1 kis gond... eddig így néz ki:
-AMD AthlonII x3 440
-GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H
-2 GB Kingmax 1333MHz
Nos az lenne a gondom, hogy 1 gép van nállunk és 1ből használhatóvá kéne tenni tesóm óra felvétele miatt... Azzal vagyok gondba, hogy nem indulna a rendszer, mivel az alaplapon gondolom F2-es bios van, ami vinné a C2-es AthlonII x3-at, de viszont a gyártó azt írja, hogy ha C3-as x3-asom lesz ahhoz F5-ös Bios kell... (szerintem C3-as procit kapnék kézhez majd az ipontól...). Mivel esetleg win alól menne nekem a Bios frissítés így gondba vagyok az egésszel. C3-as procival indulna a szerkezet? úgy hallottam FailSafe módban elindulna a gép, így netezni meg Win-t telepíteni tudnék... Na a kérdés lényege az, hogy indulna F2-es bios C3-as procival köszi a segítségetiPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
Neocskaa
tag
Sziasztok, van nekem egy Gigabyte EP45-DS3 alaplapom + benne 4x1GB GEIL Ultra ram. Na most az a probléma, hogy kb. 3-4 havonta makrancoskodik a gép és nem hajlandó bekapcsolni. Jelenleg 2X1 GB-al megy, de sehogy sem akarja bevenni a másik 2-t. MCH feszt. próbáltam emelni, egyelőre nem segít. Viszont abból 3 fesz. is van, melyiket kell emelni lényegesebben? A referencet meg a terminationt gondolom nem kell piszkálni, javítson ki valaki, ha azt is emelnem kéne. Ja és a ramok egyenként jók, tehát vagy a tpá vagy az alaplap babrál.
IGN: NeOcska http://www.xfire.com/profile/benibalogh/
-
gepetto86
tag
Milyen lapot válasszak?Maradjon az Asus M4A785D-M PRO AM3 DDR2 , vagy Gigabyte GA-MA785GM-US2H AM3 DDR2?Eddig az asus-om volt de valamiért elszállt.Maradjak az asus-nál vagy legyen a gigabyte.
-
Papa Jo
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap vásárlás előtt állok. sajna sok pénzem nincs rá, pláne, hogy még procit is meg memóriát is vennem kell bele. Első ránézésre a Gigabyte ga-ma770t-es3 sam3-ra gondoltam. Nekem bőven elég lenne, mert 8 gigáig bővíthető memóriája is ami elegendő lenne. Van egy Gigagyte HD4670 1 G DDR5 videókarim hozzá. Prociba pedig az AMD Phenom II X4 955 BE-re gondoltam. Memória terén 2x4G kingstonra. Szerintetek milyen ez a lap??
Előre is köszi! -
madmaxxx
senior tag
-
madmaxxx
senior tag
-
Termi16
őstag
válasz csacsi77 #31773 üzenetére
Lehet, hogy a tv beállításai között kéne nézelődnöd, mert előfordulhat, hogy a tv csak sztereót tud továbbküldeni, vagy csak külön be kell állítani, ha mást szeretnél.
Mivel integrált vga-ról van szó, így nem tudom, hogy az mit tud hdmi-n keresztül, de a normál videókártyák tudják az összes formátumot dts-ig, az 5000-es atik és a 460gtx-től pedig már a Hd hangokat is.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Vityapapa
tag
Üdv!
Van egy ASUS P5QPL-AM lapom, bekapcsolásnál Atheros Lan kábel baja van!
eddig ezt nem írta, most mi a baja? előre is köszönöm!Steam: vitya_84
-
Vityapapa
tag
Atheros Lan cable not ready
Steam: vitya_84
-
madmaxxx
senior tag
BIOS>Tools>AI Net 2> Enabled vagy Disabled ?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Vityapapa
tag
HDD-t 1-re tettem, de ígysem jó!
AL NET 2 Enableden van
-
apostol666
tag
ahci vagy ide mód a jó
- ahci a gyorsabb![ Szerkesztve ]
-
Vityapapa
tag
Enableden kell lennie?
-
czpitti
senior tag
Sziasztok mindenki!A kérdésem a következő:a deszkámról letört egy kondi de a boltban garival cserélnék(amire szeretném)namost keresem azt a lapot amiben a konfigom(adatlap) a legjobban érezné magát.Adjatok hozzá még egy 5850-ast mert az új lapba már cf-et szeretnék de a 9600 gt már nem biztos hogy meglesz,magyarul keresek egy am2+ am3-as deszkát ddr2-es foglalattal cf 5850-el meg a b50-es procchoz.Ár mindegy csak jó lap legyen. Jaj a lényeget majd elfelejtettem:a tuningot szeresse
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
methodman86
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy hatalmas segítség!
Problémám a következő:
A számítógépem, ha valamilyen Java alkalmazást indítok, vagy játékot (pl Fifa Manager 2010 és azon belül a 3d-s nézetet is elindítom), akkor egyszerűen leáll a gépem, de úgy, hogy még zúg, de a monitor már kikapcsolt. Vagy ha Windows 7-en az Aero be van kapcsolva, akkor a betöltés után szinte egyből ezt a kikapcsolást produkálja! Mi lehet a hiba? Gondoltam a vidi kártyára először, de sztem az alaplap is szóba jöhet. Volt valakinek hasonló "élménye", vagy tudja valaki mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
madmaxxx
senior tag
válasz methodman86 #31798 üzenetére
Szerintem egyértelműen videokártya probléma lehet. Csak ezeket a hibajelenségeket produkálja?
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest