Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Hazaértem. Leváltották az autóiskolai oktatómat, mert már túl régóta beteg. Ez jó hír végülis, mert azért mentem be hogy leváltassam.
Nem igazán tudtuk elviselni egymást... 20.-án kezdődik az elsősegély oktatás. Alig várom... 
Már egy jó ideje zümmög valamelyik ventilátor a gépben, mintha ciripelne a táp!
Egy darabig azt hittem hogy tényelg ciripelést hallok, de mivel egy Enermax EG365AX-VE, egy High Power HPC-306-202 és valami noname 300w-os táppal is ugyanezt csinálja, kizárt hogy az legyen a hibás. Biztos az a k*cs*g Abit chipset-hűtő lesz az!
Csak tudnám hogy miért raktak rá aktívat, ahelyett hogy a délire is raktak volna egy passzívat. Ez már csak az ő titkuk marad, főleg ha megszűnnek az anyagi problémáik miatt. Végülis gari már úgysincs rá, Abitot meg úgysem veszek többet szerintem, annyira azért nem jó.
Délutánra szereznem kellene egy kevés pénzt mert megbeszéltem egy üzletet. Lehet hogy a lemondás lesz a vége, fogalmam sincs honnan tudnék most hirtelen anyagiakhoz jutni.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Asus rog 3080ti / Asus zephyrus 4090
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán tudtuk elviselni egymást... 20.-án kezdődik az elsősegély oktatás. Alig várom... 
Egy darabig azt hittem hogy tényelg ciripelést hallok, de mivel egy Enermax EG365AX-VE, egy High Power HPC-306-202 és valami noname 300w-os táppal is ugyanezt csinálja, kizárt hogy az legyen a hibás. Biztos az a k*cs*g Abit chipset-hűtő lesz az!
Csak tudnám hogy miért raktak rá aktívat, ahelyett hogy a délire is raktak volna egy passzívat. Ez már csak az ő titkuk marad, főleg ha megszűnnek az anyagi problémáik miatt. Végülis gari már úgysincs rá, Abitot meg úgysem veszek többet szerintem, annyira azért nem jó.