Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Hazaértem. Leváltották az autóiskolai oktatómat, mert már túl régóta beteg. Ez jó hír végülis, mert azért mentem be hogy leváltassam.
Nem igazán tudtuk elviselni egymást... 20.-án kezdődik az elsősegély oktatás. Alig várom... 
Már egy jó ideje zümmög valamelyik ventilátor a gépben, mintha ciripelne a táp!
Egy darabig azt hittem hogy tényelg ciripelést hallok, de mivel egy Enermax EG365AX-VE, egy High Power HPC-306-202 és valami noname 300w-os táppal is ugyanezt csinálja, kizárt hogy az legyen a hibás. Biztos az a k*cs*g Abit chipset-hűtő lesz az!
Csak tudnám hogy miért raktak rá aktívat, ahelyett hogy a délire is raktak volna egy passzívat. Ez már csak az ő titkuk marad, főleg ha megszűnnek az anyagi problémáik miatt. Végülis gari már úgysincs rá, Abitot meg úgysem veszek többet szerintem, annyira azért nem jó.
Délutánra szereznem kellene egy kevés pénzt mert megbeszéltem egy üzletet. Lehet hogy a lemondás lesz a vége, fogalmam sincs honnan tudnék most hirtelen anyagiakhoz jutni.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán tudtuk elviselni egymást... 20.-án kezdődik az elsősegély oktatás. Alig várom... 
Egy darabig azt hittem hogy tényelg ciripelést hallok, de mivel egy Enermax EG365AX-VE, egy High Power HPC-306-202 és valami noname 300w-os táppal is ugyanezt csinálja, kizárt hogy az legyen a hibás. Biztos az a k*cs*g Abit chipset-hűtő lesz az!
Csak tudnám hogy miért raktak rá aktívat, ahelyett hogy a délire is raktak volna egy passzívat. Ez már csak az ő titkuk marad, főleg ha megszűnnek az anyagi problémáik miatt. Végülis gari már úgysincs rá, Abitot meg úgysem veszek többet szerintem, annyira azért nem jó.