Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Ebben a gimnáziumban idén még volt rá alkalom hogy működött volna a hálózat. Mióta elment a rendszergazda, és jött helyette valami idióta, képtelenség itt bármit is használni. Nem beszélve a 4x86-os és 166MHz-es csúcskategóriás gépekről, amelyekről állítom; csoda hogy még működnek. Most is lent kávézik és internetezik a laptopján. Én vagyok az aki mindig lemegy és szól neki, mert talán én vagyok az egyik diák ebben az iskolában, aki a legjobban ért a dolgokhoz. A tanárom már felkért hogy legyek én a rendszergazda. Nem rossz dolog kávézni és netezni, ráadásul még fizetnek is érte. Ja, de várjunk csak, én nem is kávézok. Jó lesz nekem a tea is. Talán elmegyek az igazgatóhoz ezzel az ötlettel. Mindenesetre, délután meglátogatom az autósiskolát és választok egy másik oktatót, mert a mostaninak már három hete nem volt alkalma leordítani, mivel nem keresett fel, miután meggyógyult a betegségéből. Meggyógyult egyáltalán?
Kicsöngettek...
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsöngettek...