- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Sosem fogom megérteni, hogy miért kell foggal-körömmel védeni egy sok-sok milliárd dolláros céget, akiknek vaj van a füle mögött. Majd pont a GN és az L1T (többek közt) fognak beleállni egy kamu ügybe?"
Na hát akkor nosza, kérdezd meg gyorsan az itt szereplő pár emberke közül miért kell valótlanságokat állítani a témában.
Én meg addig megkérdezem tőled, hogy ezeknek a kiigazítása miért szúrja a szemed. Vagy szerinted rendben van azt állítani, hogy az összes intel 13/14K proci szar, stb stb?
"ha tényleg annyi az egész, hogy ótvar profilokat raktak be az alaplapgyártók - én ez esetben is azt mondom, hogy az Intel, mert ők bólintanak rá a dolgokra."
Erről annyit, hogy a ryzen problémája idején az amd heztilása kapcsán több lapgyártó is azonnal nyilatkozott a vsoc értékről. Jelen esetben nem látok a lapgyártóktól intel-re való mutogatást.... szerinted mi ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest