Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Azt hittem a 12. generáció után az intel vissza tér a harcba és nem lesz több gond körülötte. Most az nem járt jól aki ráment a csúcs 13900-14900K-ra mert a kérdés mikor kezd fagyogatni. Biztos van egy kis mázlis csoport akinek nem fagy (egyenlőre).

De ez 3 éves garancia időt se éli meg nemhogy azon túl lehessen vele hosszú távon tervezni. Persze napi 2-3 fagyással is lehet együtt élni csak nem érdemes.
    Most itt a AMD elött a lehetőség hogy piacot szerezzen, az Arrow Lake rajtja is csúszik.
    Itt a Chip romlása/degradáció nem tudom új biossal mennyire javítható.
    Csak olvastam redditen jött új bios stb de akkor is lefagy a gép.
    Magyarán ha valakinek van egy ilyen és mondjuk a túlfeszültség okoz fizikai károkat, utána hiába a bios update azt már csak garanciába lehetne cserélni. :U

Ott AM5 és most jön a Zen 5 is így szerintem sokan akik nem akarnak kockáztatni simán vehetnek abból.

Úgy látszik a intel nagy reménye majd a Arrow Lake lehet, a kérdés mi lesz a sorsa a sok elpuszult cpu-nak. Egyik tag írta redditen volt neki egy ilyen raptor Lake amit elsőnek cseréltek gariba, a következő is hibás lett de ott már nem kapott garanciát.
    :W

Új hozzászólás Aktív témák