Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
LOL.
Én már láttam nagy, kövér, illettve nem kövér de hosszú hajú rendszergazdikat, akik inkább a szakma teteje.
Ráadásul büdösek sem voltak. Hogy igénytelenek-e? Mindnki ítélje meg maga, hogy egy farmeros + pólós kombóban lévő srácot igénytelennek nevez-e vagy sem. Én nem.
------------------------------------------------------------------------------
Más példa de szintén ide illik:
Vagy leigénytelenez - e olyan embert akinek a saját hibáján kívűl , korpás pl. a haja, vag izzadtságszagot áraszt, miközben napi 1-2* fürdik, deózza magát satöbbi. Igen , van oylan ember, akinek már ez is igénytelen. Pedig, pedig... -
bcs
aktív tag
''Eleve annak az informatikusnak, aki rendszergazdának megy, nem lehetnek túl nagy ambíciói.''
na, azért ez sem igaz. rengeteg tapasztalatot lehet rendszergazdaként szerezni, meg jó kapcsolatokat kialakítani, aztán meg az IT managerek is el szoktak menni időnként, és akkor ugye még akár előléptetés is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest