Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz eclipse006 #1715 üzenetére
Ez mindig azoknak "köszönhető" akik készítik a kritikát és egyéb zeneipari publikációkat az előadókról és lemezeikről. Tehát az ilyen megjelenés előtti kiszivárgásról, netre feltöltésről pont azok tehetnek akiknek a legnagyobb arcuk van az illegális letöltések ellenzésekor, ugyanis, a szokás az úgy megy sajnos, hogy körbe küldik a különböző számukra fontosnak tartott médiáknak az anyagot hogy hallgassák, írjanak róla beszéljenek róla, hogy evvel felhívják a figyelmet a közelgő megjelenésre és evvel is vevőket csábítsanak az anyag számára illetve növelik az olvasottságukat is..... De sajnos mindig van pár görény köztük, akik nem a szabályok szerint élik az életet.
Nyilván most csak nagy vonalakban le egyszerűsítve vázoltam az egészet, hogy könnyedén közérthető legyen, és a részleteibe nem is szeretnék bele menni.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
válasz Fandango #1728 üzenetére
Bocsánat de ez a legkevésbé sem melodic death metal ! Ez death metal zene, de sokak szerint viking metal, és egyéb más elnevezések is rájuk ragadtak már. Wiki szerint sem. Discogs.com. Tudom, más helyeken viszont olvastam én is, hogy melodic, na de itt hol vannak azok a melodikus csajozós énekdallamok Tény, hogy agyszaggató dallamokat hoznak a gitárok, imádom, de a melódiákra még azért várni kell tőlük Szerintem
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
válasz Fandango #1730 üzenetére
Oké. Látom már, hogy félre csúsztam pöppet a hozzá szólással. Szóval a kiegészítés nem neked szólt valójában. Viszont ha valakinek megtetszik, jobb ha valamennyire tisztába kerül vele, bár nagyjából oly mindegy, hogy mi milyen műfaj. Egy valami számít csak, tetszik, átjön-e az amit hallgatunk
szerk: nem is offolnék róla tovább, ezért is elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
Mondjuk náluk "csak" agrasszív telitorokból üvöltés van maximum. Az Obsolete egy alapmű számomra, az extrém jegyekkel bővelkedő industrial metal műfajban. Tényleg az egekbe magasztaltam őket mindig, de koncetjükre soha többet nem megyek. Playback műsort csináltak a Fezen-n pár éve. Az élő zenét így még nem csúfolta meg nemzetközi zenekar számomra Gyalázatos volt amit műveltek, rossz helyeken pengetett Dino, a basszer nem játszott a kiálláson, a dobon a lábdob bőrök meg sem remegtek a cinek álltak, az ének meg......1 számon belül volt kristálytiszta stúdió hangú, majd egész turnét végig éneelt lestrapált, kicsit hamis, és nagyon beteg lázas emberé Burton "mester" hangja. Na ilyen nincs, a hülyék máshol laknak. Viszont vesztettek egy koncertlátogatot velem, de úgy kb sok százat, talán ezret is az ott lévő sok ezer fős tömegből. A mai világban meg ugye a koncertezésből élhet csak meg egy ilyen banda.... Na de nem offolnám tovább a fórumot.
-
Tomacko
senior tag
válasz bajnokpityu #1749 üzenetére
A Deftones lemez egészen tetszetős lett, holott a nu-metal atyái /sok közül az egyik/ sosem voltak a kedvenceim. Ez a Church of Misery meg hát ugye stoner, és mivel stoner, még annak ellenére is, hogy doom műfajjal keveredett bejövős.
-
Tomacko
senior tag
Annyival kiegészíteném, hogy a kezdeteknél voltak csak Nu metal zenekar, mára progressive metal kategóriába sorolják őket. Mondjuk számomra ez is egy megfoghatatlan kategória, amolyan minden belefér vegyítve
-
Tomacko
senior tag
Nem a Deftones.... a Disturbed.... a Deftones az Deftones Ők mindig a is a nu metal apjai közé tartoznak
-
Tomacko
senior tag
válasz bajnokpityu #1758 üzenetére
Épp ezért is van az, hogy végig bírom hallgatni a lemezt, ezt korábban én Deftones lemezről nem mondhattam el, hogy egy szusszra végig hallgattam volna bármelyiket is..... valahogy nem is nekem találták ki ezt a műfajt és mega a banda sem jött le nekem úgy mint sokan másoknak Én a thrash műfajjal nőttem fel, és öregszem is meg vele majd. Nyáron lesz is pár kötelező hely ahol meg kell jelenni pár thrash őskövület miatt
-
Tomacko
senior tag
Drive She Said - 2016 - Pedal To The Metal
Hard Rock, AORHa nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
válasz sony309 #1877 üzenetére
Szia.
Miért ne férne ide ? Ide minden jöhet ami idei megjelenés. Mert ugye mindenkinek más élvezetet jelent a jó zene fogalma, így a metal zene is, az összes többi létezővel együtt benne foglaltatik ebbe .
Annyi talán, hogy az épp aktuális megosztandó zenéhez, ha tennél egy Youtube linket..... én nagyon értékelem, hogy nem kell ctrl-c ctrl-v billentyű kombót használni és keresni Lustaság fél egészség
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
Sonja nálam még a sorba rendezés is majdnem ez.... Náalm 1,3,2,4 a sorrend. A Black lemez is még jó, én spec a Load lemezeket nagyon nem kedvelem mai napig. A ....magnetic pedig szerintem már mutatja neki az utat vissza a fény felé. Erre kiváncsi leszek mit alakottak összeségében Holnap kiderül
-
Tomacko
senior tag
válasz sony309 #1908 üzenetére
Nagyon jó lett ez is.... Én azonban azt mondom mégis, hogy a szokásos, mert pár az aktuális lemezükkel igen magasra tették a lécet, azóta sem ugrották meg, szerintem. De ez nem is csoda, hiszen az kiemelkedően jó lett, kövezzetek meg de a címe nem ugrik be.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz Tomacko #1910 üzenetére
Na szóval kis korrekcióra szorul az amúgy is szerkesztett hozzászólásom.... Mert így újra olvasva látom csak, hogy kimaradt egy mondat rész
"Én azonban azt mondom mégis, hogy a szokásos, mert pár évvel ezelőtt az aktuális lemezükkel igen magasra tették a lécet,"
Szóval én se mondom erre a lemezre, hogy rossz, mert ahogy írtam előbb is már ez is igen jó.... csak hát ugye egy régebbivel nagyon feltolták a mércét, nálam
-
Tomacko
senior tag
-
Tomacko
senior tag
Nálam is ez a banda a best a műfajon belül, és a years..... lemez szintén, valamint a W.F.O. Keress rá még a Testament-re youtube-n az is ki jött már és hát.... JÓ Szóval az Overkill gyerekkori kedvenc nálam is
-
Tomacko
senior tag
válasz sony309 #1938 üzenetére
Ez valami újra felvett változat? Mert ez a szám sem mai darab a zenekarral együtt
Csak mert így ez inkább a metal topikba való mint az év albumába, legalábbis az ideibe biztosan nem 1990 nem tegnap volt, akkor kezdtem az utlosó évemet középsuliba.
Esetleg majd max. meg kell kérni valaki műértőt, hogy törölje, ha nagyon kiurónak vélikHa nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tomacko
senior tag
válasz sony309 #1940 üzenetére
Nem vitázom, én egy '90-s lemezen hallottam először, azt a számot ami a youtube linkben szerepel. Csak ezért kérdeztem, meg ne sértődj
Szóval csak pislogok értetlenül, hogy 1991-2009 közti alkotásokból válogat egy 2016-s kiadvány. Szimplán azt hittem, hogy tudsz valamit mondani róla, hogy mi lehet a háttere a megjelenésének
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
Itt minden elfér, nem az a léyneg, hogy kinek mennyi értéket ad. A lényeg az, hogy idei alkotás legyen, de még csak hallgatható linket se muszály be szúrni. De persze soakt dob egy poszt kényelmén ha van valami kiindulópont a meghallgatáshoz
......szerintem
-
Tomacko
senior tag
No/Breaks - Split w/ Bad Taste
2016
Hardcore, Punk, CrossoverIgaz tavalyi anyag, de talán még elfér így a vegetálós év kezdeten.
-
Tomacko
senior tag
válasz RetepNyaraB #1967 üzenetére
Hülyeséget akartam írni......
A lényeg a lényeg, hogy jó féle zene ez is
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz Melorin #1980 üzenetére
Nyugodjál meg, mások a te általad hallgatott zenékről vannak pontosan ugyan ilyen véleménnyel. Ez elég gyerekes, főleg ITT. Ahol kimondottan nem tolerálják az ilyen jellegű meg nyilvánulásokat, egyetlen műfajról sem. Mert ez az egész egyszerüen A ZENÉről szól, és ennyi....pontosabban az adott év zenéiről
Szóval ne legyél már ilyen gyerekes.
-
Tomacko
senior tag
Kreator - 2017 - Gods Of Violence
Thrash Metal
Overkill - 2017 - Ther Grinding Wheel
Thrash Metal
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
Nem változott a Mester stílusa semmit... hála 67 évesen meg ugye hova is változna, a Genesis-ben is top gitáros volt már.
-
Tomacko
senior tag
Akárhogyan is csinálták, akkor is nekem "csak" jazz marad, szóval kerülendő továbbra is. Nem offensenek szánom, csak burkoltam jeleztem, hogy nem az elkészítés módja hozza meg bármihez is a kedvet, hogy hallgassam. Ebbe is bele hallgattam, tény, hogy szépen szól, stb.... de ettől még csak bele hallgattam és nem lett tőle több a kedvem, hogy hogyan készült
-
Tomacko
senior tag
Rendszert meghallgatni meg ugye... azzal amit első ezredtől az utolsóig ismerünk De csak úgy élvezni kicsit a rendszerünk képességét... arra tényleg jó lehet A HIFIsta témát meg tényleg ne kezdjük el itt feszegetni, hisz van neki saját fóruma is, sőt hifi ezotériás fórum is
-
Tomacko
senior tag
válasz SirRasor #2290 üzenetére
Madness ?
Madness - Our House (Official Video) - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=rXuvdeEC5y8Valami miatt egyszerűen nem engedte a linket be illeszteni.... bocsánat
-
Tomacko
senior tag
válasz Peterhappy #2688 üzenetére
Na evvel a Metallica SadoMazo kettővel én is így vagyok, hogy kíváncsiságból bele hallgattam. Aztán vagy 5 számot végig küzdöttem vele, de szó szerint. Mert már rögtön az elsőnél bele akartam aludni annyira nem fogott meg, szépen szól meg jól, meg oké. De számomra annyira langyos víz, hogy nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest