- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
A topicba kizárólag az aktuális naptári évben, vagy az előtte lévő évben megjelent albumokat ajánljuk egymásnak. Ezzel elkerüljük azt, hogy 10-20 éves kiadványokról legyen szó, amik ugyan lehetnek kedvencek, de azt szeretném ha itt kifejezetten az aktuális dolgokról esne szó. Remélhetőleg pár év alatt elég tekintélyes mennyiségű ajánlás érkezik majd amiből lehet szemezgetni, és örülnék neki, hogy ha jól olvasható maradna a topic, ezért legyen itt egy kis útmutatás:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Akárhogyan is csinálták, akkor is nekem "csak" jazz marad, szóval kerülendő továbbra is. Nem offensenek szánom, csak burkoltam jeleztem, hogy nem az elkészítés módja hozza meg bármihez is a kedvet, hogy hallgassam. Ebbe is bele hallgattam, tény, hogy szépen szól, stb.... de ettől még csak bele hallgattam és nem lett tőle több a kedvem, hogy hogyan készült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged