Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Allien #6 üzenetére

Nem értjük egymást, azt hiszem:) A DSL-t nem akarok a konnektorba kötni, ugyanis ahova viszem a vonalat, ott már ki van építve a telefon. Nekem már csak oda kell menni, és a fali aljzatba bedugni a bedugnivalót. Szerelnivaló tehát nincsen.
    Az ügyfélszolgálattól nem azt várom, hogy a seggem is kinyalják, de azért nem ártana tudniuk ezt-azt, hiszen ez a dolguk. És azt hiszem, hogy az nem extra elvárás, hogy valaki tisztában legyen olyan dolgokkal, amiket esetleg a munkaköréből adódóan megkérdezhetnek tőle. Végülis azt a kevés pénzt is ezért kapja.
    A költöztetésről: az általam vázolt megoldástól nem sokban különbözik a technikai kivitelezés. Ráadásul nem is a világ másik végére akarom vinni, csak pár utcával odébb. Túlbonyolított, szemét lehúzó dolog ez is leginkább.
    A t-comos szerelők meg mondjuk úgyis azért kapják a havi juttatást, hogy kiszálljanak. Valóban volt kint az új címen két nyüzüge, de azok állítólag semmit sem csináltak, csak bedugták az aljzatba megnézni, van-e vonal (a költözésig mind2 helyen él a vonal, azért hogy addig itt is legyen telefon és net). Na kéremszépen, ennyit én is meg tudtam volna tenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés