Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Szia!
Az AVG elég sok bejegyzést hagy maga után és sokszor az eltávolítása után nem lehet másik antivírust feltenni mert még maradt belőle fent a gépen. Sajnos tapasztalatból mondom. A Vezérlőpultos eltávolítás helyett van jobb is.
Én minden programot a Revo Uninstaller Free-vel távolítok el.
Letöltöd, telepíted és megtartod mert igen alaposan távolít. Jó lsz az majd a későbbiekben még. Kilistázza a telepített programokat. Kiválasztod benne amit el akarsz távolítani, felül a menüsorban 'Eltávolítás' és a felugró ablakban a legalsó (negyedik) lehetőséget válaszd.
Mindent AVG-hez tartozó bejegyzést kilistáz de nagyon figyelj oda, hogy csak a félkövéren jelzetteket pipáld be. Minden félkövéren kijelölt + után nyisd meg és egyesével pipád ki. A végén amikor mindent kipipáltál akkor jöhet a törlés, de ezt meg is kérdezi és meg kell erősítened.
Ez után lefuttathatod az AVG Removert biztos ami biztos alapon, de nem igen fog már találni semmit sem. -
spiritex
veterán
Elég kihalt a topic, de talán jár majd erre valaki és segít.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mi a módja az AVG eltávolításának? Mert az AVG oldalán azt írja, hogy a külön letölthető AVG Remover-t csak második opcióként kell használni akkor, ha a sima Vezérlőpultos letelepítője hibákat okozna és nem jól indulna a windows?Szóval mi a helyzet ezzel, érdemes megpróbálni a sima uninstaller-t vagy egyből a Remover-t érdemes használni? Illetve azt nem tudom, hogy van még két plussz AVG-hez társuló program a Programok hozzáadása/eltávoltása listában az abc-en valahol alul (most nincs előttem). Azokat mikor és hogyan kell eltávolítani?
Köszi szépen előre is!
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Az AVG legújabb verziója van fent a gépemen, és nem engedi bekapcsolni a Tűzfalat, és nem tudom miért. Hiába megyek rá, hogy javítás, mindent hiába, mert utána nem történik semmi. Nincsen ötletetek miért van ezt a jelenség?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Zoli -
Sz_Imre
senior tag
-
Sz_Imre
senior tag
Üdv.
Tudom nem engem kérdeztél, de igen a telepítő tartalmazza a magyar nyelvet és free változat.
Az AVG magyar oldalával nem kell foglalkozni, ugyanis a 2013-as verzióval megálltak.
Letöltés link (32-64 bit ami neked kell) -
törölt tag
Sziasztok,
Nem működik a levélszemét szűrésnél az az opció, hogy a spam-et elküldöm az AVG-nek. Kézbesíthetetlen a levél. Ez miért lehet?
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG Technologies acquire Norman Safeground
[link] -
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Az AVG Free 9.5 mikori verzió?
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG Internet Security 2015 build 5557
Whats new in this release :
Remote management of protection devices in ZEN.
* Online Shield inspects also SSL/TLS encrypted traffic (https).
* New graphic design of selected user interface dialogs.
* Improved distribution of updates due to unified HTTP communication protocol between application and update server.
FIXES & IMPROVEMENTS
====================
* BlackBerry BBLink devices now supported using Firewall settings/Advanced settings/Allow VPN traffic. No user created rules needed.
* Descriptive texts added to some unlabeled icon-only buttons.
* Fixed security vulnerability issue in TDI driver (credit to Parvez Anwar). -
ƵøŁĭ
veterán
AVG Antivirus Pro for Android free full version download with 1 year serial key
[link]
Downloaded file is almost 4MB and its name is AVG-Mobilation-PC2013.apk.
This is a full version installer, no serial number/license key is required to active the pro version subscription.
Will get full one year (375 days) protection for your android phone or tablet from the first install of this package.
AVG Antivirus Pro For Android v.3.3 - free lifetime license
How it works:
1.Download “Yandex.Store”app from promo page:[link]
2.Sign up a free account.
3.Enter the search of yandex.store with keyword “AVG Pro”
4.Install and receive a perpetual license for free. -
Jarod1
veterán
üdv! Outlok 2013 nál eddig a felső sávban ott volt az Avg ikonja és 1 gomb amivel levélszemétként meg tudtam jelölni az egyes leveleket, de eltűnt, hogy tudnám viszzavarázsolni?

-
Trepee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
AVG 2014 IS volt a gépen, valami megkattant benne, mert elkezdett leállni, frissítésnél meg kiírta hogy általános hiba. Eltávolítani nem engedte magát.
CCleanerrel sem mentem semmire. Feljebb olvastam egy HSZ-t, leszedtem a linkről az AVG eltávolítót, az segített. Baromira boldog lettem, végre nincsen bajom.
Nosza lekaptam a 2015-öt, nekiláttam telepíteni, és nagyon meglepődtem, hogy az általános hiba megmaradt.
Azt írja:
"A telepítő váratlan hibát észlelt a csomag telepítésekor. Elképzelhető, hogy a telepítőcsomag hibás. A hibakód 2203."Az MSI művelet nem sikerül.
Van valakinek 5lete- mi a franc történt??? Elég bosszantó, hogy napok óta szívok ezzel a gonddal, első körben az uninstallal, most meg ez.
A gépen WIN 8.1 fut.
Üdv,
Trepee -
Visormail
addikt
Gagyi gép fejlesztve sem lesz, szóval még mindíg xp-vel, raktam rá AVG IS 2014-et fél éve talán. Most arra jártam, nézem minden moduljának az állapota ismeretlen, kijavítás gomb sincs mint amikor valamelyik kikapcsolt állapotú. Szóval ő maga úgy érzi, hogy minden rendben a biztonsági központ felé is azt jelzi, hogy az antivírus fut és naprakész, bár a tűzfalat az már kikapcsoltnak jelzi. Az avg-ben az utolsó frissítés 7. hóban volt, szóval nem éppen naprakész. Ha a modulokat ki-be kapcsolom semmi változás, ha a frissítésre nyomok nem tud kapcsolódni (a többi program tud).
Mbam frissül lefut szerinte nincs vírus, adwcleaner lefut minden tiszta, hosts fájl üres, winsock reset és dns ürítés lemegy, restart, avg továbbra se tud kapcsolódni.
Elindítom az IS 2015 telepítőt, nem tudja lefrissíteni mert az avg tűzfal szolgáltatást nem lehet leállítani, ellenőrizzem, hogy van e jogosultságom (rendszergazdai fiókból lett indítva).
Programok hozzáadásából a 2014es eltávolítása, ugyanott megáll nem tudja a szolgáltatást leállítani.Amikor nem tudja frissíteni magát a hibaelhárító oldalukra dob, ahol van egy AVG reset program ami lefut, újraindítja a gépet és ugyanúgy fennáll minden hiba. Van ott még az AVG uninstaller amit elindítok, accept, uninstall avg, majd kidob egy ablakot, hogy kapcsolódási hiba és bejön az xp hibajelentője mert lefagyott az uninstaller.
Most nem volt kedvem tovább szórakozni vele, úgy maradt. Eddig már feltettem egy jó pár gépre, de ilyen sehol nem volt, tele lett vele a hócipőm.
-
ƵøŁĭ
veterán

New Features
AVG Internet Security 2015 is the only security product that includes AVG Accelerator - this product component is designed to enhance, rather than compromise (by slowing a PC down), the content that users will typically spend time using online.AVG Advisor
AVG Advisor is a new proactive service that monitors the computer and advises the user with solutions for various problems the computer has. Research indicates that users often have browsers open for many hours (as many as 15-24 hours at a time) without knowing that these applications are constantly consuming the available memory of the PC.
Over time, available memory is reduced to a low level and this causes a computer to slow down.
Advises “Overuse of memory” by Internet browsers
(Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer only.)
Prompts “overuse of memory” by Internet browsers
(Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer only.)
Can be manually turned off.
Managed via a link from the pro-active pop-up, which opens advanced settings in tray notification.AVG Accelerator
AVG Accelerator maximizes computer connectivity to deliver content faster.
Less time is spent waiting for videos and other content-rich files to download.
Supports Flash Videos and some other content-rich files – (additional target file types will be added in subsequent releases).
On by default, setting can be managed in advanced settings.AVG Turbo Scan
Scans are faster than ever with Internet Security 2015. We have introduced a new feature, AVG Turbo Scan, which dramatically shortens security-scanning times thanks to a smarter scanning sequence that follows the order in which files are saved to the hard drive.File Reputation
The new AVG client will check with our cloud service and report prevalence of certain files on user’s computers. We’ll then use this information to improve product’s detection capabilities (heuristics, behavioural detection etc). Customers need to opt into our product improvement program in order for us to access their data.
Boot Accelerator
Prioritizes boot sequence in order to achieve faster startup.
Enhanced Features
Footprint & performance is improved throughout.
Fewer processes, less memory usage, faster boot time, the AVG 2015 technology proposition is focused on actually speeding up your PC as it protects.
Web security is improved
Enhances the detection of evasive web threats.
User Interface (UI) reorganized for a more intuitive look and feel.
Several UI components have been grouped together to reduce number of components in overview.
There is also the addition of default settings for advanced the "Identity Protection settings" dialogue.
AVG has fixed notification about logged in users in the restart request dialogue and the "Ignore the state of this component" option is now only available from advanced settings.
Anti-Rootkit performance is now better so that detection of malware hidden deep in the OS can be found -- as well as added support for anti-rootkit exceptions.Other New Features
Added reset button for Anti-Spam statistics.
Extended statistics of SharePoint document scanner component.
Extended statistics of VSAPI and antivirus transport agents components.
Added the option to switch off scan of outbound emails in VSAPI plug-in.Keeping Updated
It is vital to keep your antivirus software up to date. AVG 2015 makes it easier than ever to keep up-to-date and protected against the latest threats via manual and automated processes.
Update files are available even when a large number of requests to download updates are sent to AVG’s servers. That’s because AVG distributes update files using a robust worldwide server network service.
Main features include:
Small update files (the size is typically only tens of KB)
Rare requirements to restart computers after updates
Updates once per day
Possibility to schedule or manually perform an update
Proxy server authentication support
AVG update emails allow registered users to receive the latest update information
Update files are available even during periods of high download demand -
apach
senior tag
Hali!
Most nem azért mondom, de miért nem a Revo Uninstallerrel szeditek le a nem kellő progikat a gépről?
Van Free verziója is ami működik, (nekem is megvan és fullra leszed mindent). Olyan adta meg a nevét, aki ilyen dolgokkal foglalkozik boltban! Mellesleg, nekünk IS AVG van fenn, de sosem volt vele gond emlékezetem szerint. Pláne nem az eltávolításával! -
ƵøŁĭ
veterán
AVG Technologies to Buy Location Labs
[link] -
LámaZ
addikt
Helló!
Töröltem az AVG-t egy Windows XP-s gépről, és nem tudom újra indítani a rendszert, mindig újraindul a gép. Volt már ilyen problémám szintén ezzel a kiba..t AVG-vel több évvel ezelőtt, de már nem emlékszem, hogy miként oldottam meg a Windows újratelepítése nélkül.
Ötlet? -
HZoli87
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok!
Minden alkalommal, amikor belépek a Thunderbirdbe, ez az üzenet ugrik fel a jobb alsó sarokból a tálcáról, az AVG ikonjától: "Az E-mail vizsgáló nem tudja megvizsgálni az üzeneteket, mivel a kapcsolat titkosított! A vizsgálatok titkosított kapcsolatokkal történő beállításának módját lásd az online GYIK témaköreiben!"
Kérlek segítsetek, hogyan lehet ezt beállítani,néztem az online gyik-ot is de nincs ilyen témakör...
Köszönöm szépen!
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni? Kellene az a link ahonnan le tudom tölteni az AVG gyári eltávolítóját. 32 bites és az AVG free-t szeretném eltávolítani WIN XP-ről.
Köszi előre is. -
apach
senior tag
válasz
vadallat88
üzenetére
azért a játék nevét leírhatnád, hogy legalább ezzel is fontos infót adhass másoknak, akiknek lehet hogy ugyan ez a baja, csak épp nem tudják.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
vadallat88
üzenetére
AVG-Beállítások-Speciális beállítások-kivételek
-
vadallat88
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne ha belehet e olyat állítani h bizonyos mappákat/fájlokat kihagyjon a vizsgálatból. pl van egy game és annak az inditóját mindig észleli és törli. ezt beleht állítani h ne tegye? köszi
-
GEPESZ66
veterán
Feltelepítettem az AVG IS 2014 1 éves próbaverzióját.
A böngészőben nem mutatja színes ikonokkal a veszélyes webhelyeket?
Nem látok ilyet a találatok előtt! -
rob72
tag
A HTML/Framer mellé még egy ilyen van írva: http://bigfangroup.org/announce.php
-
rob72
tag
Helló nekem kb 1 hete mindig feldobja kb 10percenként 2öt is hogy html/framer vírust írtott ki az AVG 2013as verzió. Eddig kb 1 éve semmi baj nem volt vele.
Valaki nem tudja mi lehet ez?
-
Dr. Gonzο
senior tag
Meg fogom próbálni és beszámolok. Hátha valaki ugyanezzel a problémával küzd.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Igaz én nem használok AVG terméket, de próbáld ki azt, hogy eltávolítod a 2013-as verziót és feltelepíted a legújabb AVG 2014-et, remélem ezen már nem jön elő a hiba, ha még is előjön a hiba akkor passzolom, hogy mi lehet a probléma. (bár mostanság a youtube sem tökéletes nálam)
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
AVG 2013 Internet Security alatt több gépen is tapasztaltam, hogy youtube videók megtekintése közben (esetleges belepörgetésnél is), megáll a lejátszás. De attól a pillanattól fogva semmi más nem érhető el a neten, semmit nem tölt be a böngésző. A gépeken csak az AVG ami közös. Lehet ennek valami köze az AVG youtube video gyorsítójához? Le lehet azt valahol kapcsolni? -
Sz_Imre
senior tag
Új verzió jelent meg: AVG 2014 (4142a6696) amely hibajavításokat és összeomlásokat javítanak benne.
Hivatalos kiadási jegyzék nincs még.
AVG Free Letöltés (online, offline verziók)
AVG Antivirus, Internet Security letöltés -
ƵøŁĭ
veterán
Megjelent az AVG 2014 Beta 2 . Bővebb információ a Beta fórumon.
-
dbius
veterán
Biztosan karanténba rakta, először vissza kellene állítanod a karanténból, majd utána hozzáadni a kivételekhez.
-
Balinov
titán
Sracok, fizetos AVG 2012-el lenne egy kis gondom, segitenetek valami otlettel?
win7 x64 reinstall utan felraktam ujbol, le is updatelte magat, de a Punkbuster-re riasztott, letiltotta, es nem birom hozzaadni a kivetellistahoz.
Koszi a tippeket

Balinov
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Annyit kiegészítésnek, hogy az asztali gépről sem megy a nyomtatás, ami szintén avg internet security-t futtat, de vezetéken csatlakozik a routerhez. Amikor újraraktam a windows-t, akkor 1napig ment róla a nyomtatás, de azóta azon is ki kell kapcsolni a tűzfalat ha nyomtatni akarok

-
dethroner
veterán
Szevasztok!
Avg internet security 2013-at használok laptopon. Amióta telepítettem, a program tűzfala miatt nem tudok wifin-n nyomtatni, csak ha kikapcsolom a tűzfalat. Hogyan lehetne ezt orvosolni? A tűzfal beállításoknál az interaktív lehetőséget is kipróbáltam, de semmi sem változik.

-
törölt tag
-
Tosee
őstag
válasz
üzenetére
Felraktam próbaképpen, de valahogy nem jövök rá, hogy miként tudnék weben utána nézni a telefon hollétének... Tehát magát az oldalt sem találom ahol be lehetne lépni! Ebből a szempontból nekem az avast valahogy kézenfekvőbb, de azért nem lett rossz és a kinézete is jó!
Közben megtaláltam... [link]
-
törölt tag
Tök jó lett az új mobilos cuccuk.
-
apach
senior tag
Szia/Sziasztok.
No. Letöltötem én is ezt a progit, és már a 2-k trójait találta a gépemen, holott fogalmam sem volt róla, hogy rajta vannak, egyikük egy Bejeweled3 nevű játék exe-je volt, másik már sokkal kacifántosabb exe dolog, így azt nem pötyögöm ide nektek fél óra alatt.

Persze, még nem végzett a géppel max keresési verzióra állítva, vagyis a Deep keresésben, csak kb 50% al végzett eddig, de már ez a 2 futtatás, úgy hogy most mindent bekapcsoltam hogy mindent keressen.Mellesleg, az előbb feltüntetett AVG verzió van már a gépemen nekem is, és mégis ilyeneket talált ez a progi nálam. Amint végez, visszajövök és felteszem nektek a 2-at. Ha nem baj persze.
-
törölt tag
Hali maxthon-hoz nincs avg toolbar, a kérdésem, a Maxthonnal való böngészés alatt is megvéd az AVG a szörfözés közbe? köszi.
-
_stick_
őstag
Van egy játékom, ami összeakad az AVG IS 2012-vel.
Kipróbáltam, hogy 10 percre kikapcsoltam a szolgáltatást ment a játék, mint az álom. A 10 perc lejárta után visszakapcsolt az AVG, egyből esett az FPS és akadozott.
Munkahelyen vagyok, csak este tudom megnézni, addig is érdekelne, hogy van e olyan szolgáltatás, akár a 2013 IS-be, hogy profilt lehet létrehozni egyes programokhoz? Pl ha elindítom ezt a játékot, blokkolja az adatforgalmat és lekapcsolja az AVG szolgáltatásokat, majd játék kikapcs után automatikusan visszakapcsol mindent. -
GEPESZ66
veterán
A KIS2013 többször lefagyasztja a gépemet, sőt a fiamét is.
Azon gondolkozok, hogy áttérek az AVG 2013 AV-re. A V3 Store-ban elég jó áron lehet venni.
Véleményetek szerint ez jobb védelmet ad, mint a NOD (újságos kóddal,így nem kell megvenni), vagy a MSS-is elég.
Kb.2 évvel ezelőtt próbáltam az AVG-t, de mivel nem akartam akkor használni, letöröltem, de mindig hagyott nyomokat maga után, s más írtót alig tudtam felrakni.Most mi a helyzet az eltávolítással? -
eurolac
senior tag
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Hali! A kezelői felület megnyitása után: jobbra fent: beállítások - speciális beállítások - ütemezések (le kell nyitni) vírusdefiníciók frissítésének ütemezése.
Itt lehet minden napra egy két órás intervallumot beállítani. Nyilván célszerű olyan időpontot beállítani amikor a gép elé ülsz naponta, pl.: este 19-21 óra között.
Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, ha ezt állítod be, de délelőtt kapcsolod be a géped, kb. fél órán belül keres frissítéseket és ha talál telepíti azt. Nem kell egyből kézzel indítani a frissítést. Egy év avg free használat után kijelentem, hogy nincsenek frissítési gondjai a programnak szerencsére. Pár éve neki és az avira free-nek sajnos voltak.GEPESZ66: tud magyarul a 2013-as avg free is.
-
GEPESZ66
veterán
Az AVG Free-ban van-e magyar nyelv?
-
Joe bácsi
őstag
Hello!
Hol tudom beállítani, h. magától frissüljön a progi és ne manuállal kelljen minden gép indítás után szórakoznom?

-
Petyyyyy
addikt
Az itthoni oldalon még nem, de a .com-os oldalon már elérhető a 2013-as verzió telepítője. Íme az újdonságok listája.

Megvan a W8 hatás.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nem is az AVG-vel volt a baj, hiszen jelezte, hogy valami ki akar lépni a netre. Én is néha beleesek ebbe a hibába és települ valamilyen toolbar-(vírus még nem). Káromkodás és uninstall vagy removal futtatás. Ime itt van
-
Faterkam
addikt
Ezen csodálkozom én is, mert teljes vírusirtás fut le minden reggel, addig nem csinálok semmit a géppel. A jelentéseket megnézem mindig, talált e valamit.
Megnéztem, mostanában csak a Firefoxot Chrome-ot és a Ccleanert tettem fel, igazából azok is csak frissítve lettek.
Direkt meg szoktam nézni ki mit akar telepíteni a tudtom nélkül mert utálom a Biing meg ezer más Toolbar-okat. Persze ez nem zárja ki, hogy valamit benéztem. Eddig én teljesen meg voltam elégedve az AVG-vel...
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Már több éve használok AVG-t, de ma bekaptam valami Smart Fortress 2012-t. Az AVG nem jelezte, csak annyit, hogy valami ismeretlen fájl a netre akar lépni, amit rögtön tiltottam. Feltelepült ennek ellenére, és el is indult, nagy nehezen lelőttem, és kézzel kitörölgettem amit tudtam. Utána futtattam egy mailware progit az is talált pár dolgot. Remélem ennyivel megúsztam, De akkor is bosszantó, hogy miért nem kapta el, a frissítések naprakészek minden. Valakinek ötlete?
-
dbius
veterán
Akit esetleg érdekel: 1 éves, 1 gépes AVG Antivirus előfizetés 2,95$: [link]
-
degu
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Igazad van!
Gyakran kerek itt segitseget,ha valamit abszolut nem ertek.
De nem akarok teljesen masokra hagyatkozni,mert nekem hobbi is a gepezes,nem csak klikkelgetek.\A problemam leginkabb az,hogy nem tudok angolul/
Senki sem informatikuskent kezdte,de en a kezdettol fogva jelen voltam.Amig az elejen szinte mindent ertettem,mert egyszeru volt,mara mar nem tudtam lepest tartani az informacioozonnel!
Ehhez *szakosodni* kellett volna az IT-re./vagy legalabb sokat tanulni./
Most mar csak hasznalni probalom az alkalmazasokat,de soxor...sikertelenul.
Igy megmaradt nekem az IT -hobbinak.
-
BigManus
addikt
Nem szégyen a segítséget elfogadni, viszont annál nagyobb probléma ha tönkre vágod a rendszered, mert magad csinálod úgy, hogy nem érted a lényeget.
Senki nem úgy kezdte, hogy informatikus lett.A kollégának pedig igaza van.
Csak akkor települ a toolbar, ha telepítésnél nem kapcsolod ki az opciót.
Ott van a lehetőség, csak ne legyél a tipikus " next, next, next, ok " user. -
degu
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Hat en csak egy egysegsugaru hjuzer vagyok...

Koszonom a felajanlott segitsegedet,de ilyenkor arra gondolok,ha en nem tudom megerteni/megcsinalni, akkor mindig mastol kell segitseget kernem az ujratelepiteshez,
es ebbol nem lehet rendszert csinalni!*Az egy opcionálisan választható beépülő. AVG eszköztár*
Csak az a problemam,hogy ez nem opcionalisan valaszthato volt,hanem egyszeruen rameroszakolta magat,a megkerdezesem nelkul ,frissitenek alcazva magat!
Megprobalom ujra felrakni,es az *eszkoztarakat* mellozni.
/Mar azzal sokat segitettel,hogy elmondtad mi a fene ez...
/ -
BigManus
addikt
Az egy plugin...
Te jó Isten... Már azt hittem annyira lemaradtam, hogy az AVG kiadott egy böngészőt
Az egy opcionálisan választható beépülő. AVG eszköztár a neve.
Már ha egyre gondolunk, de szerintem igen.Ha mindenáron AVG-t akarsz feltenni, előtte tegyél fel egy TeamViewer-t.
Holnap belépek a gépedre és segítek telepíteni illetve beállítani, mert ha ezzel az egyszerű beépülővel nem boldogulsz akkor feltételezem a rendes beállításokkal sem fogsz. -
-
old-dog
aktív tag
Ez egyedi dolog lehet nálad. Nekem az AVG-s kiegészítőket alapból nem engedi a Firefox. AVG safe Search és a AVG Security Toolbar-t sem. Nem kompatibilis a jelenlegi verzióval- ezt írja a kiegészítők menüben. Csinálj egy új AVG és Firefox telepítést, természetesen uninstall után.
-
degu
senior tag
Nem a fenet!
Rajottem,hogy hogyan lettem atb*szva.
A sorozatos 1Mb-os napi frissitesek utan,az AVG beleronditott a Firefoxba.es a Google-ba is,es mar csak az AVG-bongeszo mukodik,meg a Youtube-bongeszo?!!
Es nem tudom kiloni!
Uninstallaltam az AVG-t az osszes beepulo alkalmazasaval?! es ennek ellenere tovabbra is az AVG bongeszo mukodik csak!
Biztosan ki tudnam valahogy loni,irtani...ha informatikus lennek...
Na most mar azt is meghatarozzak,hogy milyen programokat hasznaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 0perces Kolink KLA-003
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehhez *szakosodni* kellett volna az IT-re./vagy legalabb sokat tanulni./