Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SpazzMaticus

tag

válasz DaemonX #7 üzenetére

Persze.
    Meg nyilván természetesen senki nem akar más magánéletében vájkálni, de egyébként az online világban pedig névtelenül mindenki azt állít magáról, magánéletéről, hátteréről amit akar. :)

Azért az érdekes persze, hogy amikor ez a téma bármely fórumon bármely játék topikjában felmerül, még életemben nem olvastam olyan kommentet hogy : "Ja, ott kockulom le fél életemet a gép előtt", hanem mindenkinek van egyéb hobbija, munkája, kiegyensújozott párkapcsolata, és élete, és sportol is természetesen... :D

Ez nem neked szól természetesen, -egyáltalán nem vonom kétségbe azt amit mondtál magadról- sőt másnak sem, csak általánosságban írtam ezt...

Én meg pl. kb. ugyanezt tudnám leírni a magánéletemmel kapcsolatban ami te, (kivéve a gamer "asszonyt", -mondjuk ez valószínűleg a korosztálybeli különbség miatt- mert olyannal még csak nem is nagyon "találkoztam" hallásból sem, bár ilyet is mindig sokan írnak... :D ) és legjobb heteimből is jó ha max. 10-órányi játékidőt tudok kisajtolni...

Persze ezer dolog itt a változó, de személyes tapasztalatom szerint - és senki meg ne haragudjon ezért- olyanok ezek a posztok mindíg, mint mondjuk pl.-fb-on a profilképek :
    Távolról, szemüveg nélkül nézve erősen hasonlítanak az eredetire...

És természetesen ez mindenkire, így rám is vonatkozik... :D

Új hozzászólás Aktív témák