- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Persze.
Meg nyilván természetesen senki nem akar más magánéletében vájkálni, de egyébként az online világban pedig névtelenül mindenki azt állít magáról, magánéletéről, hátteréről amit akar.Azért az érdekes persze, hogy amikor ez a téma bármely fórumon bármely játék topikjában felmerül, még életemben nem olvastam olyan kommentet hogy : "Ja, ott kockulom le fél életemet a gép előtt", hanem mindenkinek van egyéb hobbija, munkája, kiegyensújozott párkapcsolata, és élete, és sportol is természetesen...
Ez nem neked szól természetesen, -egyáltalán nem vonom kétségbe azt amit mondtál magadról- sőt másnak sem, csak általánosságban írtam ezt...
Én meg pl. kb. ugyanezt tudnám leírni a magánéletemmel kapcsolatban ami te, (kivéve a gamer "asszonyt", -mondjuk ez valószínűleg a korosztálybeli különbség miatt- mert olyannal még csak nem is nagyon "találkoztam" hallásból sem, bár ilyet is mindig sokan írnak...
) és legjobb heteimből is jó ha max. 10-órányi játékidőt tudok kisajtolni...
Persze ezer dolog itt a változó, de személyes tapasztalatom szerint - és senki meg ne haragudjon ezért- olyanok ezek a posztok mindíg, mint mondjuk pl.-fb-on a profilképek :
Távolról, szemüveg nélkül nézve erősen hasonlítanak az eredetire...És természetesen ez mindenkire, így rám is vonatkozik...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest