Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Napfénysüti #2697 üzenetére
Azt már megérzi simán.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Napfénysüti #2685 üzenetére
Dehogy, a 60 lovasba kell a tuning, mert gyengusz, a kraftosak meg alapból elég erősek, nem kell oda plusz kraft.
-
Winne
nagyúr
Urak ez az én sárkányom a régi és az új felnivel, ha gondoljátok kukkantsatok rá: [link]
Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a nyomtáv szélesítő ütközik-e bármilyen törvénybe, szabályba, akármibe, amivel gond lehet a rendőröknél, vagy a vizsgabázison? Hátulra kellett már, de előre sem ártana..
-
Winne
nagyúr
Kérdés: a nyomtávszélesítőnek mennyire vagytok ellene? Feltettem az új felnit és a teló csavarja nagyon karcos, éppen nem ér bele terhelés nélkül, ha fel van emelve már beleér..
-
Winne
nagyúr
válasz tomcsi23 #2615 üzenetére
Sebesség tartására persze, aktív gyorsításhoz visszatolom azért 5-be, de sima lassabb gyorsításnál vissza se tolom, nem kínlódik.
Azzal nem vagyok tisztában, hogy a 16 szelepes motor mennyire igényli a folyamatos pörgetést.
-
Winne
nagyúr
Olvasok itt az ajánlott fordulatszámokról, eszembe jutott egy kérdés.
Nekem egy Puntom van, 6 sebességes váltóval, 95 lóval. Attól függően, hogy munkába, vagy munkából hazafelé haladunk, kétféle stílusban vezetem. Valamikor pörgetem rendesen, 3e és 4e között adja le a maximális nyomatékát, akkor is 4e alatt azért elváltom, meg van mikor haladok a városban, akkor meg 1500-on eljárok vele. A motor nem szenved, nem kínlódik, 60-nál 6-os ez.
Árthat ez egy 16 szelepes motornak? Érdemes lenne azért 2e felett maradnom?
-
-
Winne
nagyúr
Rendben, akkor lehet ránézetek erre, főleg ha nagyobb kárt okozok vele, ha megvárom a gáz totális elillanását.
-
Winne
nagyúr
Urak, kérdés:
Ha a klímámat nem igazán használom, csak max ilyenkor, amikor tartós forróság van és/vagy hosszabb útra megyek, de már érzem, hogy nem fújja azt a hideget, amit régebben, akkor illene feltöltetnem gázzal, esetleg pollenszűrőt cseréltetnem (már ha van köze hozzá.. )? Azt is el tudom képzelni, hogy érzetre csak azért csal, mert ezt a brutál meleget már nehezebb lehűteni.
-
Winne
nagyúr
Urak ki mit mond a mozgó kúpos csavarok használatára? A 4*98-asként vett felnim ma lett felgumizva és meglepetésemre miután kitakarítottam az autót és tettem volna fel az új szerzeményt, akkor láttam, hogy nem teljesen stimmel a felni és az eladó hirdette a rossz méretekkel.. Valószínűleg 4*100-as lehet, mert amikor az elsőt beletekerem, akkor a többinél is látszik a furat, csak pici eltéréssel, amire megoldás ez a csavar. Olvastam olyat is, aki ellene van biztonsági okokból, de olyan is volt, aki azt írta ráz tőle az autó.
-
Winne
nagyúr
válasz Dany007 #2370 üzenetére
Ismerős.
A télivel majdnem uez a szituáció lejátszódott, én nem szórakoztam vele, hogy hol tolták a parkolóban, hol nem, nem is lett volna gond, mert simán felmentem egy zárt parkolóba a nagy havon keresztül, aztán az iqbetyár hótoló feljött oda, ahol az én autómon kívül egy autó sem állt és odatolta a verda alá hátulról a havat... Na akkor biztos csuklott az egész családfája este amikor mentem volna haza...
-
Winne
nagyúr
válasz !Overdose! #2365 üzenetére
Már láttam, most nincs kirepedezve még. 2009-es a gumi.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Urak a Dunlop gumik mennyire hajlamosak a repedezésre? Sosem volt ilyen gumim, azért fontos, mert nálam a gumi nem igazán kopik, inkább elöregszik és most lehet találtam egy eladó használtat.
-
Winne
nagyúr
válasz Napfénysüti #2277 üzenetére
Ahh, kapishi.
-
Winne
nagyúr
válasz Napfénysüti #2275 üzenetére
Mi az a "szent japán kvarcóra"?
-
Winne
nagyúr
válasz #90933760 #2266 üzenetére
A Subarut nem szabad belekeverni ebbe az okfejtésbe, az Imrezát én még az ágyamba is beengedném, annyira imádom úgy egészben, ahogy van. A hangja valami fenomenális.
A kuplungról meg az elindulásról annyit, hogy elvileg a benzinessel is el lehet indulni gáz nélkül, az normális, de az én automban valami elektromosan vezérelt pedál van és a mai napig nem bírtam megszokni, kicsit nagyobb gázzal kell vele indulni, ha gyorsan akarsz elindulni, elég fura megoldás...
-
Winne
nagyúr
válasz #90933760 #2264 üzenetére
Nálam is ez van, ismerős a helyzet. A nagy turbodízelek vonzanak a "traktorságukkal", én a benzinesemet is amolyan dízelesen vezetem szinte, 2e környékén pakolom feljebb, 6 sebesség van. Dízelnél a nyomaték a nagy dolog, meg a fogyasztás.
-
Winne
nagyúr
válasz #90933760 #2262 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek ezek az új turbobenzinek, bár nyilván újabb dolgok, amik meghibásodhatnak, de ha a Puntomban komoly baja lenne a motornak, akkor elgondolkoznék egy Grande 1.4 Tjeten, mert nagyon harap a kisautók között, de mellette ki lehet hozni elbírhatóra a fogyasztást.
-
Winne
nagyúr
Az Infinity gumikról van valakinek személyes tapasztalata itt?
-
Winne
nagyúr
válasz !Overdose! #2157 üzenetére
Már ráengedtem az ismerősöket, most indul a keresgélés.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot, így megkérdezem itt is, hátha vannak itt szakik. Most vettem a Punto II/B Sportingomra egy másik felnigarnitúrát. A mérete 7x16-os, ET38-as középpel, 4x98-as osztókörrel. Az ET szerintetek jó lesz nekem? Nem kaptam eddig olyan választ, hogy ne kérdezzem meg itt is..
A másik kérdés, hogy a mostani, ami gyári felni, az 15"-os és 185/55-ös gumi van rajta, akkor erre mekkora kell, hogy ne csaljon a kilométeróra? 195/45 mondjuk, vagy 195/50 (már ha van ilyen..) pl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest