Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Karácsonyra a birtokunkba került egy DoD LS430W típusú készülék.
A netes videókban hol van hol nincs a videókon az autó aktuális sebességét jelző szám.
A leírás szerint kellene ilyen menü legyen ahol ezt beállíthatom, de sajna nincs.Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
Kellemes ünnepeket kívánok.
-
Songo
senior tag
Igen erre gondoltam, de nagyon zavar hogy itt pl 5oldala van a setupnak nekem meg csak 4 :S
Pl itt benne van az az opció is hogy miylen sebességnél és mennyi idő után állítsa le a felvételt. ami nekem szintén nincs, pedig zavar, hogy lámpánál kikapcsol. mert így ha belém tolatnak pl azt fel sem veszi :S
csak akkor indul el újra ha moccan az autóm.
Természetesen csak még küzdök a setuppal de nagyon jó képe van napközben.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Menet kamerát szeretnék vásárolni ismételten.
Páromnak vettünk 2 éve egy DOD LS430at ami igen jól teljesít (azt leszámítva, hogy automatán nem hajlandó bekapcsolni) Mi most a legjobb ami szuper jó képet készít?
Annó ez a dod volt az egyik legjobb (nem olcsó) választás. Az ár most is hátrébb helyezkedik el mint a kép minőség.
Mivel minden nap éjjel is kell vezetnem így nagyon fontos az éjszakai felvétel minősége.Köszönöm
-
Songo
senior tag
Dod LS470w és az LS470w+ között mi a pontos különbség tudja valaki? mert szerintem sikerült rajta átsiklanom (persze azt leszámítva hogy másképp néz ki egy kicsit).
Köszönöm a segítséget
-
Songo
senior tag
Sziasztok Apumnak szeretnék karácsonyra menetrögzítőt venni.
Összeg 40.000ft (esetleg minimálisan több de 50 ne legyen)Egy DoD LS470w van asszony kocsijában ahhoz tudok viszonyítani.
Fontos hogy sötétben is elfogadható képet készítsen. mert az út több mint 50%a reggel vagy este a sötétben van.
(Illetve magamnak is kellene már egyet választanom itt az ár 60000ft a szempontok hasonlóak)
köszönöm szépen.
-
Songo
senior tag
válasz DoItYourself #7971 üzenetére
Most akkor ez GPS-es verzió vagy kell hozzá egy ilyen?
-
Songo
senior tag
válasz Gabesz84 #7983 üzenetére
119 vs 119S
Szerintem jelentősen javult a rendszámok olvashatósága. engem meggyőzni látszik a 119S -
Songo
senior tag
Viofo A119S elérhető valahol? mert valahogy nem találok boltot hozzá :S
-
Songo
senior tag
Köszönöm meg is rendeltem 2dbot. kérdésem az lenne hogy van-e még szöükségem valamire mert itt az oldalon csak az eszközt találtam gps vagy nélküli verzióban. az alap 102$os gpses verziót rendeltem.
SD kártya az nyilván fog kelleni amúgy mekkora amit max támogat mert a kommentek között némi kavart láttam.
kábelek vagy valami kell még hozzá?
Illetve ez a powerbankos megoldás hogy is működik és melyik powerbank javasolt? mert ami nekem van az pl ha töltöm akkor nem tudja kiadni magából az energiát :S vagy töltöm vagy használom.
Köszönöm szépen. -
Songo
senior tag
Sziasztok
megérkeztek a Viofo A119-ek. milyen kártyát javasoltok hozzá? ha jól tudom a 64gbosat támogatja maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Bestbuy játékok
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs