Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz HUNited #28310 üzenetére
4ajtós és 5ajtós között ugye az a különbség hogy, 4ajtós esetén ablak nem mozog együtt az ajtóval, 5 ajtós esetén meg igen
Így az 5ajtós esetén a kamerának a kábele mozog ha nyílik az ajtó, mert a kamera a hátsó ajtóba lévő ablakra van ragasztva és az az ablak együtt mozog az csomagtér ajtóval
Tehát vagy befűzi az ember a többi kábel mellé vagy fent az egyik saroknál hagy egy kis kunkort hogy mikkor nyílik az hátsó ajtó legyen elég kábelÉn nem hiszem hogy be fogom húzni hanem hagyok kunkort
Na meg még az lesz érdekes hogy mit fog felvenni a hátsó kamera, mert van sötétítő fólia a üvegen, nem a leg durvább de van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz HUNited #28313 üzenetére
Enyém 18éves
Az a röhej hogy mióta munkanélküli vagyok többet megyek mint amikkor még dolgoztam (a sajátommal, egyéb autóba azért még pár ezer belement évenként)
Míg dolgoztam évente mentem olyan kb 4500Km, ez évben már munkanélküli vagyok és 4hó harmadikán volt olajcserém és azóta mentem 4600KmAmúgy rettentően sajnálom hogy kétezres évekbe nem volt még menetrögzítő kamera, főleg 2002 és 2009 között, akkor autóztam mint a töketlen mennyi de menyi jó felvétel lehetett volna
És mennyi emléket lehetett volna elrakniKíváncsi leszek hogy a mostani 70Mai D01 képest milyen felvételt fog csinálni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dolphine
addikt
válasz HUNited #28312 üzenetére
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
Azzal tudod frissíteni a kamerát, ha érkezik új firmware.- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed?
Ha érdekel a kamerakép, illetve a letöltés, akkor a kamera WiFijére kell csatlakoznod. Nekem van olyan eszközöm, amelyik érzékeli, hogy nincs rajta net, eldobja a kamera WiFijét és keres másikat. Elég hülye megoldás ez, de ez van. Hogyha gyorsan akarod lementeni a felvételeket, akkor kártya ki, gépbe be. Az app beállításokra jó még: kép tükrözése, mekkora akkufeszültségnél kapcsoljon le a kamera, stb.- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben?
A sebességen túl a koordinátákat is rögzíti. Térképen visszanézhető, hogy merre jártál, stb.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
addikt
válasz HUNited #28312 üzenetére
nekem is van ilyen DDPai kamerám, és ha kiveszed az SD kártyát, akkor simán le tudod menteni róla a videókat, külön mappába teszi az első és a hátsó kamera felvételeit.
ami engem zavar, hogy a legnagyobb felbontás az 4:3 vagy közel hasonló képarányú, tehát nem "szélesvásznú" de ettől függetlenül nekem még a 35 ezres árat is megérte. GPS-el és hátsó kamerával együtt áprilisban amikor vettem más közel sem volt árban, főleg nem itthon (enyém is alzás) garanciával“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Czimby
addikt
válasz HUNited #28329 üzenetére
Neten is mindenhol a wifi-t szídják,(pl: dashcamtalk-on is van pár z40-es post)
mondjuk nekem a kártya kivesz másol megoldás is ,
de ha van benne működjön már
Ja meg a GPS-re van panasz, hogy lassan tér észhez.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bul07
nagyúr
Hát ez nem jó hír.
Mondjuk az biztos hogy én járatom egy kicsit a kamrát bent a szobában és tesztelem a dolgokat, ha nem válik be potyára ne szereljem már beMondjuk nekem az a fontos hogy a felvételek meglegyenek, lementéssel a nyűg van azt még talán el lehet viselni, na de ha nem indul el vagy vagy dátum mizéria miatt nem jól menti
Későbbiekre ha maradna
Ki hol talált olcsók Hardwire kit -et hozzá
Itt 6400Ft [link]
Itt 5790Ft [link]
Itt 6300Ft [link][ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
Hogyan lehetne mellette mobilnetezni ha a wifi a kamerára csatlakozik?
Ha otthon a wifi routerre csatlakozol tudsz mellette mobilnetezni egyidejűleg? Naugye.
A kapcsolat pedig azért szakad meg mert nem ad a wifi internet elérést, ezért a telefon bontja ha másképp nem rendelkezel.
Mellesleg miért akarnál menet közben a kamerára csatlakozni wifin? -
válasz HUNited #28345 üzenetére
Hát ez bukta! A videó kihagyás miatt szerintem vidd vissza, és a kamerát is lehet elfelejteni. Én pont most jártam így a trueCam M11 kamerával is, akár 128GB-os sandisk high endurance, akár Samsung evo plus, samsung evo proval, mindig több másodpercet hagy ki a 2 videó között, akár 3 perces akár 5 perces videó beállításnál, 5 perces videónál 12 másodperc a kihagyás . Visszavittem az első truecam M11-et Alzának, a másodikkal is ez a probléma, így azt is visszavittem Euronicsnak
Most megvárom, hogy jöjjön a 70mai A810 aliexp-ről.
Bazzeg a 4-5 éves Sjcam Sjdash+ kamerám nemhogy kihagyni nem tud, még az előző videóból utolsó 2 másodpercét is rápakolja a következő videóra<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Czimby
addikt
Köszi a videókat!
Egyébként a Sandisk ultra nem egy nagy eresztés kártya, goprokban is gyengén muzsikál. Sandisk Extreme ami felső polcos.
Gondolom az fok ki a kártyán, hogy egyszerre kér írás is történik rá.(Első-hátsó kamera)
Esetleg megpróbálhtaod lehőúzni a hátsót, igaz ekkor szövegelni fog, hogy az nem megy, de kiderül a kártya lassú neki vagy a kamera hibázik.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bul07
nagyúr
Hát ez fúú
Nem jó hírekNekem meg ilyen nevenincs kártyáim vannak, bár régi kamera bem panaszkodott rá
-
at11
aktív tag
válasz HUNited #28384 üzenetére
Nem. SanDisk MAX endurance vagy SanDisk Extreme, ezek kifogástalanok. (Már a Samsung Endurance sem jó, változtattak a gyártáson, a fehér kék felirattal már nem az igazi, a fekete piros csík fehér jó, de az már kifutott.) Persze ez az én véleményem, de napokat töltöttem ennek az irodalmával.
-
-
HUNited
őstag
válasz HUNited #28405 üzenetére
Megjött az új kártya. Még nem teszteltem le, mert nem akarok csak ez miatt autókázni, de sebességet mértem rajta. Nem vagyok elájulva tőle, nem nagyságrendekkel jobb.
Mindenesetre a random írások azért sokkal jobbak. Kíváncsi leszek.
Bal oldali képen az új, jobb oldalin a régi.
Csináltam amúgy két szálas mérést is (ami elvileg párhuzamosan ír a kártyára), és nagyon minimálisan lettek rosszabbak az értékek, sőt a random jobb is (írási adatok: 31,18; 32,44; 3,56; 3,54)Olvasási sebességnél amúgy a laptop kártyaolvasója lehet a limit? Elvileg 3x gyorsabbnak kellene lennie... (ez egy Asus márkájú, Ryzen 7 5800H-s, viszonylag komoly laptop, nem egy belépőszintű ipari hulladék)
-
válasz HUNited #28492 üzenetére
Nem tudom mit hol mennyiért vettél, de én itt vettem 128GB Samsung pro plus-at, 6500 ft, most 6990 ft: [link] A sebessége itt látható [link]
Nálad akár laptop beépített olvasó lehet a ludas. Kell egy gyors olvasó, és legalább 3.0-s usb portba dugni[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
-
plömplöm
őstag
válasz HUNited #28492 üzenetére
ez a 40MB/s nekem usb2.0 limitnek tűnik. meg kéne nézned, hogy az eszközkezelőben hol van a kártyameghajtó, usb, pcie, whatever. minta, dell latitude 5580 belső vs kingston mobilelite g3 usb3.0:
belső:
külső:
ez egy sdcg3/128gb, ezt találtam csak itt most szabadon a közelemben
(tanács: egy notebookot nem a márkája és/vagy a benne lévő cpu alapján helyezünk el a "belépőszintű ipari hulladék" <> "viszonylag komoly" tartományban)
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
-
bul07
nagyúr
válasz HUNited #28593 üzenetére
Azért sok esetben hogy azt írja a gyártó hogy 128 kezeli gond nélkül kezeli a 256 példányokat is
Persze garancia nincs rá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest