-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Én is vettem egy DDPAI-t. Lenne egy-két kérdésem.
- A mobilapp kell másra is a felvételek letöltésén túl?
- Nálatok se hajlandó csatlakozni a kamerához, ha a WiFi hálózat mellett a mobilnetet is engedélyezed? (nekem feldobja a Poco F3 telóm hogy a csatlakoztatott WiFi hálózat nem ad internetet, használja e a mobilnetet, és ha itt a használja a mobilnetet opciót választom, nem hajlandó csatlakozni)
- Ha szükséges a videóhoz hozzájutni, van lehetőség a mobilapp nélkül, laptopon is letölteni? Természetesen van hozzá kártyaolvasó.
Egyrészt a mobilapp veszett lassú (kb 3-4 MBPS), másrészt az app egyenlőre nagyon nem tetszik, a tűzfal szerint rengeteg nyomkövetőt tartalmaz és folyamat a Facebookkal, Alibabával és a Baiduval kokettál (természetesen van megoldásom rá, de az ilyen kémprogramokat én nem tűröm meg a telefonomon mint ez vagy a Facebook)- Mire jó a GPS egy ilyen menetrögzítőben? Csak a sebesség kijelzése miatt? Vagy belekódolja a videóba a GPS adatokat? (nem tudom videónál van e ilyen, a fotóknál tudom hogy igen)
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest