Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Czimby #28033 üzenetére
Van egy 1S újracsomagol pár ezrest meglehet vele takarítani
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rick4
félisten
válasz Czimby #28144 üzenetére
Ez a g1w nekem a harmadik autóban van benne, ebőbl 3-nak van fehér A szlopa, és háromból három semmit se tükröződött, csak ha nagyon durván szemből sütött a műszerfalra a nap.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
porker
tag
-
Buckey
őstag
válasz Czimby #28307 üzenetére
Majd utána nézek, hogy mi is a helyzet. Direktre nem szeretném kötni, épp azért, mert lemerül. Van hardwire kit, de még nem szántam el magam a beszerelésére.
Igen, az időzítő, vagy az öntartó kapcsolás lehet még a megoldás.
Vagy egy kapcsolós szivargyújtóhosszabbító.
Meglátom, hogy melyiket csinálom meg.
[#28308xcvbxcvb] , igen értem. Ja, és a rádió is lekapcsol indításkor. Lehet, hogy akkor szinte minden kapcsolt feszültség is lekapcsol.
Nemsokára megy szervízbe, majd utánajárok a dolgoknak.[#28309Debilon] , ha jól emlékszem, sajnos nem lehet a bekapcsolást késleltetni. Pedig az lenne a legegyszerűbb és legjobb megoldás.
Mondjuk kamerát sem tudok, amin ez állítható lenne. -
HUNited
őstag
válasz Czimby #28350 üzenetére
Le fogom majd tesztelni ha lesz rá érkezésem. Van még pár napom eldönteni mi legyen. Ideális lenne letesztelni egy másik kártyával, csak ha visszaküldöm a menetrögzítőt, mi a fenét csinálok vele... Ez a kártya is itt áll már pár éve, egy régi Aldis kis laptophoz vettem tárhelynek, de már nem használom jó ideje. Mindenesetre az érdekes, hogy ez az az ultra kártya, ami asszem 120 megával tud írni a kártyára. Akkor lett véve, amikor még nem két fillér volt, és nem is létezett pl. az endurance kártya. U3-as asszem. A mostani Ultra néven futó kártyák jóval gyengébbek úgy látom a leírásokat.
-
őstag
válasz Czimby #28379 üzenetére
140 MiB:
Complete name : 20230914100054_0060.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom (isom/iso2/avc1/mp41)
File size : 140 MiB
Duration : 1 min 0 s
Overall bit rate : 19.5 Mb/s
Frame rate : 25.000 FPS
Writing application : Lavf58.20.100
Video #1
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main@L5@Main
Codec ID : hvc1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding
Bit rate : 16.8 Mb/s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Bits/(Pixel*Frame) : 0.324
Stream size : 120 MiB (86%)
Title : SStar Video
Codec configuration box : hvcC
Video #2
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3
Format settings : CABAC / 1 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, Reference frames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=13
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 1 051 kb/s
Width : 640 pixels
Height : 360 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.183
Stream size : 7.53 MiB (5%)
Title : SStar Video
Default : No
Codec configuration box : avcC
Audio
ID : 3
Format : AAC LC
Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity
Codec ID : mp4a-40-2
Duration : 59 s 968 ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 34.9 kb/s
Channel(s) : 1 channel
Channel layout : M
Sampling rate : 16.0 kHz
Frame rate : 15.625 FPS (1024 SPF)
Compression mode : Lossy
Stream size : 256 KiB (0%)
Title : SStar Audio
Default : Yes
Alternate group : 1
Other
ID : 4
Type : meta
Format : ssmd
Codec ID : ssmd
Title : SStarMeta
Default : No
Alternate group : 2 -
at11
aktív tag
válasz Czimby #28403 üzenetére
Júliusban javították! Ezért célszerű Magyarországon vásárolni, (van magyar Viofo disztributor), ha ilyen van, csere, kb. azonnal és nem kell kiküldeni Kínába.
A mini2 egy nagyon baba első kamera, de én jobban szeretem az első-hátsó kamerákat, az A139 Pro szuper, most jönnek ki valami új fejlesztéssel hozzá.
Az A229 Pro és Plus is most jön ki, az első olyan kamera, ami elöl és hátul is Starvis2 (2K, és 4K gondolom, de még nem publikálták.). -
HUNited
őstag
válasz Czimby #28449 üzenetére
Én is... Ha nem lesz jobb rajtam rohad egy memkari. A kamerát visszaküldöm nem gond, igazából nem létszükséglet a számomra, csak hülye geek vagyok és ennyit beáldoztam rá (többet nem akarok), de a kártya szarul esne. Ugye ezekre elvileg nincs elállási jog, de azért majd ha így alakul bepróbálkozom vele.
-
sambenez
Topikgazda
válasz Czimby #28529 üzenetére
Honnan veszed ezt a 25fps-t?
60FPS recording
Közben találtam tesztet ahol 4K-nál 25fps-t írnak. Ezt mondjuk okosan kikerüli ez az oldal.[ Szerkesztve ]
-
válasz Czimby #28551 üzenetére
Szerintem bárki bármit mond, ilyen képességgel, és ilyen árakkal, itthon 60k ft-ért van egy A810 elől+hátsó szett. Ennyiért nem látok eddig jobb felvételt készítő kamerát.
Aki 60e ft-ért költene most kamerára, akkor ez a legjobb ajánlat.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
-
sambenez
Topikgazda
válasz Czimby #28541 üzenetére
Ez már volt itt téma, és mindig oda jutottunk, aki road movie-t akar készíteni az vegyen akciókamerát, mert ezeknek a képe soha nem lesz olyan jó minőségű akkor sem ha 4K felvételt készítenek.
A sok ével ezelőtti Gitup Git2 kamerám még mindig szebb videót csinál mint ezek a dashcamok, egy go pro-ról nem is beszélve. -
sambenez
Topikgazda
válasz Czimby #28541 üzenetére
parking mode-ban a motion detection nem működik a gond.
Amióta beírtad azon gondolkodom ezt miért írtad.
Nekem nem úgy tűnik, hogy ne működne.[ Szerkesztve ]
-
lac1
csendes tag
-
-
válasz Czimby #28637 üzenetére
Ha 40 éves lennék lehet én is magam csinálnám. De 63 évesen porckorng sérvvel, és gerinc csatorna szükülettel, a járás is folyamat fáj, nem hogy hajolgassak a kocsiban. Így inkább fizettem a beszerelésért.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
at11
aktív tag
válasz Czimby #28694 üzenetére
Csodák sajnos nincsennek, ha olcsón mindent meg lehetne oldani, a drágább prémium gyártók már a kukában lennének. Az ár egy nagyon fontos tényező, ezt a gyártók is tudják, mind a prémium, mind a bóvli gyártók. (Nem a 70mai-ra gondolok itt, van kamera 5000Ft-ért is, de a 70mai esetében is az ár a legfontosabb tényező a tervezésnél.(akku vs. kondi, hátsó kamera, akkuvédelem, miegyéb)
-
at11
aktív tag
válasz Czimby #28694 üzenetére
Ez azt hiszem a DOL HDR, a Viofo a139 Pro tud csak Clear HDR-t. A Starvis2 lényege: Két expozíciós idővel készít egy időben képet, egy hosszú és egy rövid expozícióval. (Nem külön frame, de ezt fel is kell dolgozni valós időben, kell a teljesítmény a kamera processzorától.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Iphone 14 Pro Max / 256gb / Kártyafüggetlen
- SAPPHIRE RX 7900 XT Pulse Gaming OC - 20GB GDDR6 - ~2 év garancia
- Új, fóliás, kissé high-tech jellegű különleges automata karóra
- Samsung Galaxy A51 128/4gb
- d72356f8cru7623gfi7r6t2i7d6ti23d4t6hi236t45bc2io378x4to38274os784zo23m875zvo42875vt4278d2m3sn83sn2t3
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest