Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
jano_77 #31322 üzenetére
Üveg nincs együtt a csomagtérajtóval, például sedan kocsik, mondjuk Mazda 3 sedan ezen videóba látható hogy felnyitja a csomagtérajtót de az hátsó üveg az fixen van
Kia vonalon meg pl Kia Cerato , videó [link]De mint mondjuk az én Touran kocsim is a csomagtér ajtóval együtt a hátsó üveg is nyílik
És hogy ez miért bonyolít a hátsó kamera beszerelésénél
Hogy hol lesz elvezetve a vezeték.
Két megoldás van
Szép esztétikus mikkor rendesen be van fűzve a vezeték a gumi átkötőbe is és úgy van hátravezetve a kábel
Az egyszerűbb de látványba esztétikába rosszabb, ha belül van felvezetve a kábel és hagyva van annyi hogy nyitásnál ne feszüljön és úgy van odatéveNa az én Touranom esetén a második egyszerűbb megoldást választottam
Ugye ha le van csukva akkor a vezeték belóg, amit meg ezen a képen tudsz megnézni [kép]
Ezen a képen pirossal bekarikázom hogy mire gondolok átkötő alatt [kép] , tehát a kábel abba bele kell húzni és úgy a hátsó ajtóban van elvezetve a kamera kábel majd a burkolat alól bújna ki
Én azért is választottam az egyszerűbbet mert egy majd 20éves kocsi esetén megbontani a kárpitokat/burkolatokat/átvezetőt már nem életbiztosítás, minden rideg/öreg és könnyen törik, vagy nem olyan rugalmas már és nem fog rendesen tömíteni, befolyhat a víz
Mert ugye a átkötős behúzáshoz bontani kell nem kicsitHa sokat van nyitva csukva akkor gond lehet a vezeték mozgása hogy egy idő után elfáradhat és eltörhet megszakadhat
Az olyan kocsinál meg aminél nem mozog a hátsó üveg csak oda kell vezetni és felragasztani nem kell sokat bajlódni, sokkal de sokkal egyszerűbb
Ja és még egy tanács hátrakábelezésnél ajánlott a padló szintjén vinni a kábelt mert akkor a légzsákoknak sehol nem lesz útjában(mondjuk függönylégzsáknak)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest