Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
válasz
MaCS_70 #7539 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tegnap végre én is be tudtam pászítani, ma már teszteltem is. MicroSD kártya lett végül és 1080p-s felbontással olyan 80 percnyi út 10GB lett.
A g-mérővel kapcsolatban még van kérdésem viszont, ha nem gond.
Megkajáltattam a Registrator Viewer-rel a file-okat, szépen össze is fűzte a file-okat és utazásokba rendezte; viszont valamiért a g-szenzor adatait nem tudja kinyerni a progi. Az nem "metaadatként" kerül bele a felvételbe és teljesen normális, hogy végül ez az érték nem látszik?
(Úgy sejtem, ebből a szempontból nem mérvadó, de a g-mérő érzékenységét legnagyobbra vettem, mert nem akarom, hogy az első kanyarban már tárolóba tegye a file-okat, mert úgy igen hamar megtelne a kártya)A másik kérdésem, hogy netán van-e mód automatikusan úgy beállítani a cuccost, hogy a saját képernyőjét alapból NE kapcsolja be. Értem, hogy ki lehet kapcsolni, de nem akarnék minden induláskor gombot nyomkodni.
GPS antennát még nem vettem hozzá; első lépésként maga a készülék volt az érdekes. Szóval sebességadatról és térképes követésről addig nem is álmodom...
Aztán ha az is meglesz, akkor a következő lépés egy Mobius beszerzése lesz hátulra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest