Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• perge666

veterán

válasz perge666 #12642 üzenetére

Jó reggelt.

Korán keltem,sokat olvasgattam,nézelődtem,és lehet vennem kellene egy új kávéfőzőt.A Siemens gépet próbaképp vettük hogy vajon fogjuk e szeretni,előtte egy sima kotyogósat használtunk,nem is ittunk annyi kávét,az automata óta viszont napi szinten használjuk,nagyon megszerettük.
    Ezt lehet meg fogom csináltatni és szüleimnek ajándékozom.

Látom a Philips kávéfőzők itt ismertebbek,elfogadottabbak,elég pozitív dolgokat olvasok róluk,efelé kacsintgatok.

Ezt a 3 tipust nézegetem,ti ajánlanátok valamelyket?

PHILIPS EP1223/00 Series 1200 Automata kávégép manuális tejhabosítóval, 1500 W

Philips Series 2200 LatteGo EP2235/40 Automata Kávéfőző Tejhabosítóva

Philips Series 3300 LatteGo EP3343/90

Az 1200-as azért tetszik mert olcsó,egyszerű,és éppen elég is lenne amire kell.
    A 2200-as egy picivel már többet tud,a tejhabosítója ahogy látom sokkal jobb,talán ez tetszik a legjobban.
    A 3300-ast meg azért linkeltem mert gondolom a 2200 ráncfelvarrott változata továbbfejlesztve.

Ahogy nézem ezek mind könnyen és gyorsan takaríthatóak,a Siemensem picit bonyolult szerkezet ezekhez..........

Ma még ithon vagyok szabadságon,/ pihenem a nyaralást /ha úgy van be tudok menni Debrecenbe mondjuk a Media Marktba és tudok is venni egyet,így legalább nem kellene napokat várnom mire meghozzák.

De ha tudtok ajánlani ezektől jobbat azt is szívesen megnézem. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés