- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
2 napja élvezem egy DeLonghi Magnifica Plus társaságát, a kezdeti beállításokon és 4 főzésen túl vagyok. A tesztelés csapvízzel történt ami 4-es keménységű volt, ennek megfelelően állítottam be a gépet. Viszont ma vettem ilyen lágyított "kávé vizet".
Kérdéseim: 1. Érdemes megvenni ezeket a vizeket, befolyásolja vajon az ízélményt, kíméli a gépet? Mit mutatnak a tapasztalatok?
2. Érdemes átállítani 1-esre a keménységet a gépben, mivel a beállítás függvényében változik a vízkőtelenítés szükségessége,? Vélhetően a lefőzött mennyiséget számolja, nem pedig a tényleges vízkő lerakódás mértékét a gép...
Ha bármi ötlet javaslat lenne a gép a használatát illetően azt is szívesen elolvasom, megfogadom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs