- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
Bocs, tényleg 1.9 TDi... télleg nem tudom még milyíen kocsim volt, mert kb 1 napig vezettem és 2.ik éjszakán lopták el
Amúgy még nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan lába kel, mert MO-on nagyon kevés van ebből a típusból, a rendőr úgy nézett rám, mintha másik dimenzióból jöttem volna...
Igazán baj az, hogy ezt az autót csak kölcsönkaptam a nagyfőnökömtől (pontosabban a nagyfőnök feleségéé volt, ő cserélt velem, Seat Altea-ra)
Nehéz lesz elmagyaráznom ezeket a dolgokat a kedves főnökömnek... szerintetek? (amúgy tud róla, csak nem én kommunikáltam le)
Ilyenkor ki tudnám taposni annak a köcsögnek a beleit, aki elvitte
Szinte hihetetlen, hogy bármilyen bűncselekményt lehet elkövetni ebben az országban büntetlenül... és nyugodtan röhöghetnek az arcomba, és én nem thetek semmit... szomorú, hogy ausztriában ilyen autóval fél évig nyugodtan tudtak parkolni az utcán
Ebből a szempontból is már nagyon utálatos a mi szép kátyús fővárosunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni időjárás-állomás
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kuponkunyeráló
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest