- Okos Otthon kezdőknek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
V8engines #71702 üzenetére
Szerintetek engem most mennyire akarnak lehúzni szervízben?
Tápkábelek tűzfalon átvezetéséhez találtam egy autóvillamossággal is foglalkozó általános szervízt, akik azt mondták, hogy profin, megbízhatóan meg tudják nekem csinálni az átvezetést. A tápkábeleket megvettem és én vinném. Pozitív és negatívat is közvetlen az akksiról akarom vinni, két kábelt kell átvinni. Villamos bekötést nem kérek egyáltalán, csak a lakatos munkát, a két kábel fizikai átvezetését, semmi mást.
Kaptam már időpontot is. Amikor rákérdeztem a várható árra, azt mondta a munkafelvevő srác, hogy 7e az óradíjuk és szerinte olyan 3-4 óra alatt lesz kész, majd ha hozzákezdenek, akkor derül ki még pontosan. Erre elkerekedtek a szemeim, és mondtam, hogy az egy kicsit ütős, mert több autóhifi szerelésre specializálódótt műhely árlistáját is nézegettem már és 25e-ből már komplett négycsatornás erősítő beszerelés, bekábelezés megvan, én meg csak ennek a melónak egy kis töredékét kérem tőlük. Erre azt mondta, hogy hát akkor lehet, hogy 2 óra alatt is végeznek majd vele.
Szerintetek mennyi lehet a reális munkadíja, anyagköltség nélkül egy ilyen tűzfalon áthúzásnak ha fúrni kell? Tényleg reális a 2-3-4 órás munkaidő?
Arra gondoltam, hogy amikor leadom az autót, közlök egy max. összeget, hogy annál töbet nem tudok kifizetni rá, ha annál több, akkor el se kezdjék.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest