Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Andralin

aktív tag

válasz V8engines #71702 üzenetére

Szerintetek engem most mennyire akarnak lehúzni szervízben?

Tápkábelek tűzfalon átvezetéséhez találtam egy autóvillamossággal is foglalkozó általános szervízt, akik azt mondták, hogy profin, megbízhatóan meg tudják nekem csinálni az átvezetést. A tápkábeleket megvettem és én vinném. Pozitív és negatívat is közvetlen az akksiról akarom vinni, két kábelt kell átvinni. Villamos bekötést nem kérek egyáltalán, csak a lakatos munkát, a két kábel fizikai átvezetését, semmi mást.

Kaptam már időpontot is. Amikor rákérdeztem a várható árra, azt mondta a munkafelvevő srác, hogy 7e az óradíjuk és szerinte olyan 3-4 óra alatt lesz kész, majd ha hozzákezdenek, akkor derül ki még pontosan. Erre elkerekedtek a szemeim, és mondtam, hogy az egy kicsit ütős, mert több autóhifi szerelésre specializálódótt műhely árlistáját is nézegettem már és 25e-ből már komplett négycsatornás erősítő beszerelés, bekábelezés megvan, én meg csak ennek a melónak egy kis töredékét kérem tőlük. Erre azt mondta, hogy hát akkor lehet, hogy 2 óra alatt is végeznek majd vele. :F

Szerintetek mennyi lehet a reális munkadíja, anyagköltség nélkül egy ilyen tűzfalon áthúzásnak ha fúrni kell? Tényleg reális a 2-3-4 órás munkaidő?
    Arra gondoltam, hogy amikor leadom az autót, közlök egy max. összeget, hogy annál töbet nem tudok kifizetni rá, ha annál több, akkor el se kezdjék.

Új hozzászólás Aktív témák