Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
solyomsherif #92 üzenetére
Közben sikerült kipróbálnom az általad javasolt IFC model exchanget és jól mondtad, ez csak beolvassa, tehát én nem tudom rárakni a jelenlegi templatemre, de 1-2 falnál kiírta pl. a szerkezetek típusát. Akkor marad a sima linkelés, de hogy építészként kezdjek el ebben a bonyolult programban körberajzolgatni mindenféle tudás nélkül, hát azt nem igazán szeretném, nagyon sok időt venne ez el, elég a gépészet is. ^^' Köszönöm az add-in ajánlást.
-
Lien
aktív tag
válasz
solyomsherif #92 üzenetére
Meg fogom próbálni ezt az IFC model exchangert, köszönöm, így már lehet rá tudok rakni a falra elemeket. ^^
Jelenleg a saját templatemet próbálom összehámozni úgy-ahogy és ez rengeteg energiát emészt fel, hogy familiket is találjak amik normálisak meg magamnak is létre kell hozni párat.
Az egyik nagy problémám aminél feladtam a dolgokat az a titleblockok egyedivé tétele. Hiába paraméterezem be, egyszerűen nem tudom megcsinálni azt, hogy ha beírom a 500x297-es méretet akkor ne random csússzon el a tervlap, hanem maradjon a jobb oldala a helyén a sarokpecsétes résszel pinnelve a bal oldala meg mozogjon. Interneten írták, hogy kell egy annotation generic model és csak egy sima common text-t kell létrehozni majd bemásolni a titleblockba és ez megold mindent, de magát ezt a generic modelt nem tudom hogyan használjam, túl rövid volt a leírás amivel nem értettem meg a helyzetet.Anno azt az 1 .ifc fájlt amit kaptam (~1300 m2-es tornacsarnok) azt bemásoltam újra, gyakorlás ként megcsinálom a diplomamunkám tervezési részét revitben is, hogy ha a templatem már rendesebben klappol(persze előbb magát azt a diplomamunkát is még össze kell rántanom egy hónap alatt
). Sajnos vannak elemek (anemosztát, csőanyagok, fittingek) amiket magicad nélkül megszívok, hogy nincsen meg és úgy érzem kénytelen leszek mást használni, pl. Rehau gyártónak a csövei egy ilyen eset, hogy használnám de nem tudom... Egy exe fájlt letöltöttem a honlapjukról telepítettem de semmit nem telepített, pedig jó lenne az Ő vezetékrendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest