Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
áhhh, konnektorokig nem
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot
)
Hát, az árát nem tudom (ahol ezt csináltam ott alkalmazott vagyok), én is remélem, amit most kértek Tőlem hotelt saját vállallásba, arra még nem adtam árat. Azt sem tudom mit lehetne elkérni ezért
* igen, ütközés az van, már tárgyaljuk az idálisabbútvonalat, de kemény mérkőzés van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest