Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
áhhh, konnektorokig nem
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot
)Hát, az árát nem tudom (ahol ezt csináltam ott alkalmazott vagyok), én is remélem, amit most kértek Tőlem hotelt saját vállallásba, arra még nem adtam árat. Azt sem tudom mit lehetne elkérni ezért

* igen, ütközés az van, már tárgyaljuk az idálisabbútvonalat, de kemény mérkőzés van

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az azért nagyon kemény lenne. Csak tálca, és az elosztók közötti főbb nyomvonalak és kábelek (50-es, 95-ös keresztmetszet felett). És persze erős, gyenge, automatika, tűz (utóbbi kettőt még ki kell rajzolnom). Amúgy ez csak most először fordult elő, hogy ezt így meg keleltt csinálnom (de igazából annyira tetszik a tervezőtársaknak, hogy már kértek Tőlem egy hotelra is egy ilyen szintű rajzot