Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
solyomsherif #128 üzenetére
Oké hozzáteszem én is olvastam a honlapot és ami videó kurzusok fent vannak a neten nagyon hasonlóak. Van amibe nem is mennek bele részeletesen. 100+ ezer forint plusz ÁFA és ott helyben vagy, kérdezel, a nap végére meg elfelejted. Biztos jó az előadás de kb. Lynda meg Infinite módszer szerint adják elő az anyagot.
Tényleg baráti az ára(10€) és igazából ezt BÁRMENNYISZER visszanézheted.
Mellesleg én is csinálok ilyen videót másnak, csak ott másra térek ki amire kb nem fognak megtanítani vagy hosszú kutatás után szűrődik le, hogy mégis mi az Isten nyilát kell csinálni. Eddig a 2 videóm 30 meg 40 percesek. 😃
Shared parameter egy tipikus példája ennek amikor egy keretet csinálsz és azt akarod, hogy valamelyik szöveg változzon valami meg ugyan az legyen minden lapon. Vagy éppen amit Te küldtél nekem keret, ott rájöttem, hogy 1 vagy 2 vonal kényszerezve lett és azért nem csúszott el a sarokpecsét méretváltoztatásnál.
Lehet meg fogom venni ezt az udemys MEP contentet 10€-ért, mert tényleg tök jó és bármikor jól jöhet. -
L4mie
veterán
válasz
solyomsherif #128 üzenetére
1.000.000 + /gép.... akciósan lehet 800 körül
nem véletlen használunk még 14-et :S bár már nagyon kéne váltani....de ennyiért....Ja anno cégünktől is voltak 4 napos tréningen....konkrétan úgy fogalmaztak, hogy szart se ért. Bár azóta biztos fejlődtek. Régebben még volt Revit konferencia is KC-s Sz.Balázsék csinálták, szerintem tök jó volt, pláne úgy hogy lehetett nyerni frankó cuccokat
persze mindent az építészek meg statikusok nyertek, de mindenképpen érdekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox One
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest