- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
vzarmo: Láttam anno allplannal dolgozót de soha nem volt szerencsém hozzá munka közben, nem tudom jár-e erre bárki aki ilyennel dolgozik
Traxx: mindkettő jó választás talán a ZWcad jobb, ahogy néztem több fejlesztést csináltak de alapjában az egész egy ugyanazon fejlesztési szövetség tag cégeinek terméke, nagy különbség nincs bennük.
Egyetlen dolog amit én figyeltem meg az a jpg, tiff fileok kezelése , beillesztése, amiben még nem igazán jók a progik. Bár igaz én 1 -2 verzióval ezelőttieket próbáltam. Lehet azóta már jobbak jóval.
Amíg csak vektoros tartalom van bennük szinte majdnem ugyanaz mintha autocaddel dogoznál, és persze az áruk jóval szerényebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest