Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
vzarmo: Láttam anno allplannal dolgozót de soha nem volt szerencsém hozzá munka közben, nem tudom jár-e erre bárki aki ilyennel dolgozik

Traxx: mindkettő jó választás talán a ZWcad jobb, ahogy néztem több fejlesztést csináltak de alapjában az egész egy ugyanazon fejlesztési szövetség tag cégeinek terméke, nagy különbség nincs bennük.
Egyetlen dolog amit én figyeltem meg az a jpg, tiff fileok kezelése , beillesztése, amiben még nem igazán jók a progik. Bár igaz én 1 -2 verzióval ezelőttieket próbáltam. Lehet azóta már jobbak jóval.
Amíg csak vektoros tartalom van bennük szinte majdnem ugyanaz mintha autocaddel dogoznál, és persze az áruk jóval szerényebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 3D nyomtatás
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest