Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Sziasztok
Zománcfestéknek csúfolt színezett akril lakk polírozásához keresek paszta+tárcsa párost.
A legolcsóbb jó megoldás érdekel erre a célra. Nem iparművészeti díjra hajtok, csak egy egyszerű homogén felület a cél. -
SRC
tag
Vajon az egész topic halott, vagy nem lehet tudni milyen kemény egy ilyen lakk, vagy nincsenek itt fényezők? Mondjuk lehet tökmindegy
Hol lehet tanácsot kapni egymenetes polírozáshoz? Volt a festékben egy-két porszemnyi csomó, ami most kitülemkedik, azokat akarom kiszedni a felületből...
[ Szerkesztve ]
-
SRC
tag
válasz 2ozzmexy #46496 üzenetére
Ó nem, ez egy teljesen amatőr téma. Laminált konyhabútort gurítottam le és az alapozó tapadóhíd az egyik elemen tartalmazott valami dzsuvát vagy csomós volt vagy az ég tudja. Nem értek hozzá. Láttam én, amikor rágurítottam, de reméltem, hogy ennek a Swingcolor 2in1 színezett fehér akril lakknak lesz akkora rétegvastagsága, hogy majd nem látszik... hát nem lett. Szóval ezeket szeretném kivenni a felületből.
Vizes csiszolóra gondoltam, de folyna itt nekem szét a fehér lötty mindenre meg lemattulna tőle, amit nem szeretnék, mert akkor azt megint valahogy...
Szóval valami egyszerű egymenetes megoldása lehet ennek? Ha nincs, akkor inkább így hagyom, csak izé... szúrja a szemem. Ehh.
-
SRC
tag
válasz patomi #46500 üzenetére
Bocsánat. Ha betévedne egy hozzám hasonló hülye ami nekem bevált: 1500-as papír víz nélkül. Ujjheggyel-körömmel játszottam csak a dzsuva tetején a papírral. Ami nagyobb volt az egyik sajnos kitört kvázi lapattant a festés ahogy van a helyén, a többi szintbe kopott.
Utána rá kell újra gurítani, de jobb lesz. Persze nincs még 12 órája sem, hogy felvittem, szóval nem kötött még ki teljesen... Nem tudom később mennyire működött volna... -
SRC
tag
válasz Petyyyyy #46504 üzenetére
Foglalkoztam már bőrkanapé lakkozásával. Nagyon híg lakk és tulajdonképpen miután kiköt egy rugalmas hártya lesz a bőrön. 1 liter volt 23.000Ft. Pofon egyszerű felvinni. Annyira híg, hogy szinte bármivel fel lehet. Van belőle magasfényű is. A bőr kopik, a lakk kevésbé ezért is lakkozzák. Én évente fel szoktam vinni egy réteget. Le lehet küzdeni a lakkot egy bőrről simán. Tapasztalatból mondom. Főleg alkoholtartalmú tisztítószerrel. Szóval a tiszta az inkább natúr. Az lehet gyorsan kopni fog.
-
SRC
tag
válasz 7Sony7 #46509 üzenetére
Erről lekopott a lakk. A zsíros kosz ragad rajta. Semmiképpen ne alkoholos tisztítószert, mert ha festett a bőr oldani fogja a festéket és ki fog fakulni teljesen. "Leather cleaner"-re keress rá. Nekem ez volt a legolcsóbb, amit dobott.
Százféle van, de az ilyet igazából festeni kéne, akkor viszont pont alkoholos oldószer kell eltávolítani a bőrről mindent. Utána lakkozni. Sajnos a bőrfestés lakkozás nélkül nem lesz jó. Pláne ragadni fog a dzsuvától a bőrfesték és utána még foghat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest