Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Fék nyergeket szeretném lefesteni, vagy lefújni arany színűre. Mit tanácsolnátok erre a célra ami jól mutatna és szép magas fényt ad neki?
Illetve valamilyen lakkréteget is rá lehet még erre vinni?
Laikus vagyok a témában. Köszönöm szépen előre is a segítségeteket! -
Rendo84
senior tag
válasz
jozsi252 #45760 üzenetére
Ha csak nem a radiátor fűtési hálózatra csatlakozol rá, akkor nem szabadna 50-60 C fok felett lennie a használati meleg víznek! Alap esetben 45-55 C közé szokták beállítani.
Én ennyire hidegben nem igazán mosok otthon autót, de van egy olyan trükk is, hogy járatod a fűtést mosás alatt, így a karosszéria is átvesz némi hőt, nálam bevált módszer. Persze + 1 l üzemanyag fogyasztással kb számolni kell.Normális vízlágyító 100-150 eFt- tól indul, ami biztosan ér valamit és jó autómosáshoz is, de annál számolni kell karbantartási és üzemeltetési költségekkel is: regeneráló só utántöltés, gyanta töltet csere, szerelvények, stb...
Ha jól sejtem inkább ilyesmire gondolsz: [link], vagy ilyenre [link] . Ha tényleg tudja azt amit leírnak, tökéletes lehet erre a célra is. -
Rendo84
senior tag
Ettől [link] olcsóbb és hasonló méretű törölközőt, tudnátok nekem javasolni?
-
Rendo84
senior tag
válasz
grizlisandor #45646 üzenetére
Én is ilyesmivel szoktam szilikon olaj, vagy glicerin (a kettő talán ugyan az), de gondoltam kipróbálnám a gumiápolót ami esetleg jó lehet. Talán valaki csinálta már és jó erre is...?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
A kerék gumiápolót mennyire célszerű használni az ajtóknál lévő gumicsíkokhoz, amire az ajtók záródnak? Télen mikor fagyok vannak és nyitni kell segíthet rajta valamit?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Alu felni-hez tudnátok javasolni olyan védő bevonatot képző szert, amivel meg lehet akadályozni, hogy részben megvédje a felületet, hogy ne üljön rá ki olyan csúnyán a fékpor és mindenféle szennyeződés? Régebben rábukkantam ilyen kimondottan felnihez való vegyszerhez is, de átsiklottam felette és már nem emlékszem mi volt a neve, illetve milyen lehetőségek vannak erre? Olyan is megfelelő volna akár ami 2:1-ben, tehát tisztít és véd.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Én arra volnék kíváncsi, hogy lehet-e az elő mosásnál keverni az autósamponos oldatot, szálló rozsda eltávolító vegyszerrel? Egy videóban láttam hogy így csinálták, szóval mennyire alkalmazható a gyakorlatban, mi a véleményetek?
-
Rendo84
senior tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy melyik az a szer, ami olyan illatot csinál az autóba, mint ha új lenne? Az autókereskedők is szeretik talán használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest