Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
válasz 2ozzmexy #44723 üzenetére
A wax előtt ami úgymond kötelező az az alapos mosás és zsírtalanítás.
A gyurma ajánlott, - ha ritkán vagy még esetleg sosem volt- . Meglepő mennyi mindent lehoz még, amikor már úgy gondolod, hogy "tiszta" a felület.
Kérdés, hogy mennyi időt szánsz erre? És az erre rászánt időt milyen minőségű wax-al "koronázod meg".
Ha egy alap védelmet szeretnél a mosás után arra sokan ajánlották a SONAX XTREME Brillantshine gyorsviasz-t. Ez gyorsan kivitelezhető a mosást követően.
Ha komolyabb waxot szeretnél arra jó megoldás lehet a Soft99 Fusso Coat 12month.
Nálam ennek a felvitele közel egy napos szeánsz.
Úgy gondolom, ha már ennyi időt rászánok, akkor már egy komolyabb, tartósabb védelem legyen a fényezésen. -
nagyúr
válasz 2ozzmexy #44723 üzenetére
Gyurma, ha kezdő vagy és japán autó, akkor ki lehet hagyni.
Japán autóknak puha a fényezésük, így egy kezdő simán összekarcolhatja a gyurmával.
Gyurmázást előbb egy kevésbé látható helyen érdemes kipróbálni, például a motorháztető belső felén. Erős lámpával ellenőrizd, mert elsőre lehet, hogy nem látod a karcokat.
Ha így összekarcolnád, akkor is csak max az autósszerelő látná."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Stylewars_kp
őstag
-
Petyyyyy
addikt
válasz 2ozzmexy #45207 üzenetére
Én is ebben a hitben voltam. A bibi csak az, hogy ez nincs is feltüntetve a mosóban sehol. Lányos zavaromban elfelejtettem szóvá tenni a tulajnak.
Mondjuk itt faluhelyen könnyen be lehet takarni a bódét mocsokkal, de azért ez szerintem is overkill kicsit.Foltmentesre száradt, de azért piszkál a dolog. Amint lesz rá időm, beiktatok egy nagy mosást-waxolást.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
8
senior tag
válasz 2ozzmexy #45232 üzenetére
"a nevét nem tudom kimondani ezért kiírtam ide a videóba"
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Varshi
aktív tag
válasz 2ozzmexy #45254 üzenetére
"hogyha nem koszos annyira, inkább csak poros, akkor körbe fújd mondjuk green starral"
Na mondjuk arra a sima víz is jó szerintem.
Egyébként van olyan "szép" hab, ami alatt még mindig ottmarad a fátyol. Mit várunk egy gyenge habtól, ami csak egy "felfröcskölt" autósampon? Amit szivaccsal rácsurgatsz, attól tiszta lesz az autó? Nem. Hát ez lesz az összes "habozó" eszközzel.
Eleget szívtam már azzal, hogy feleslegesen habpartyztam, aztán jöhetett a vödör, mert messziről látszott, hogy a hab kevés volt... Ne kövessétek el ezt ti is.
-
-
flegga92
senior tag
válasz 2ozzmexy #46471 üzenetére
F Astrám volt, kirohadt alólam, keverékkel ment
Ismerősi körben van H Astra ami kb egy idős, talán kicsit öregebb is, sose volt rá vigyázva, új kora óta csillaggarázs, de nincs rajta rozsda.Ezt az autót elengedtem, előbb hívtak, hogy mire jutottunk. 300-al kevesebbet ajánlottam, mert hidegen csörgött picit a lánc. Mondtam, hogyha patika lenne, 50e-et alkudnék a vezérlés miatt és vinném. Erre mondja, hogy megnézette és 50e-ből megcsináltatja jövő héten, megköszöntem. 5e Ft-ból kevertetek én is festéket flakonba, azt letüsszentem, de ezzel nincs megoldva a probléma. Lakatost és fényezőt sem találsz egy héten belül, max kókány munkára.
Most felrakták újra a hirdetést, 50-el kevesebbért, friss műszakival, holott februárig még van rajta -
SRC
tag
válasz 2ozzmexy #46496 üzenetére
Ó nem, ez egy teljesen amatőr téma. Laminált konyhabútort gurítottam le és az alapozó tapadóhíd az egyik elemen tartalmazott valami dzsuvát vagy csomós volt vagy az ég tudja. Nem értek hozzá. Láttam én, amikor rágurítottam, de reméltem, hogy ennek a Swingcolor 2in1 színezett fehér akril lakknak lesz akkora rétegvastagsága, hogy majd nem látszik... hát nem lett. Szóval ezeket szeretném kivenni a felületből.
Vizes csiszolóra gondoltam, de folyna itt nekem szét a fehér lötty mindenre meg lemattulna tőle, amit nem szeretnék, mert akkor azt megint valahogy...
Szóval valami egyszerű egymenetes megoldása lehet ennek? Ha nincs, akkor inkább így hagyom, csak izé... szúrja a szemem. Ehh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs