Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Szia!
Ez csak a gyurma, nincs hozzá nedvesítő. Csináltam szappanos vizet, hogy azzal tartsam nedvesen (ezt olvastam, hogy jó a szappanos víz), de ettől függetlenül karcolt. Szóval biztos én voltam béna, de nekem nem nagyon jött be. Szerencsére ki tudtam szedni a karcot, de nem próbálkoznék továbbiakban vele.
Budapesten lakom, igen. Privátban beszéljük meg. -
Formaster
addikt
Ezt egy rémálom polírozni. Ki lehet maszkolni mindent, de akkor sem egyszerű, ha az enyém lenne én lefóliáznám. Nagyon fullos fóliák vannak, épp nemrég rendeltem az én belsőmhöz minta darabokat. Szeretném a faberakást szálcsiszolt alura varázsolni és nagyon tutkó anyagokat kaptam hozzá.
Azért is ajánlom a fóliát, mert políroztathatod (egy vagyonért) de idővel kezdődik elölről a karcosodás.
szerk: ráadásul két szem portól retkesnek tűnik + fogja az ujjlenyomatokat. Fóliázni sem egyszerű, de legalább tartós és igényes, nem úgy mint ez a fényes fekete műanyag darab.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Nekem ezek vannak. Elnézést a kép minőségért, a telefonom lencséje betört. A bal szélső vagy a 3. lesz a választott részemről, képen nem adja vissza, de elég minőségi, igazi fém hatása van, ha fent lesz csak tapintásra lehet majd megmondani, hogy fólia. Ettől a sellertől vettem, de ahogy látom elég drágán szállít magyarba. Esetleg nézz szét fóliázó cégeknél, hogy nekik mi van raktáron, ezt úgysem fogod tudni magad megcsinálni. Azt sem tudom garantálni, hogy nekik nem kell kivenni a borítást.
-
Formaster
addikt
Fontos lenne, hogy gyurmázás előtt lejöjjön minden, ami kéniailag eltávolítható, különben nagyon is karcolni fog. Először megelyteném a Trixet, a fél liter nem sok 1 autóra, fel évente érdemes megismételni. Trix öblítés után hagynám megszáradni, majd 20-as ecettel is befújni+öblíteni. Utána lehet gyurmázni, de óvatosan, veletlen sem nyomva, alaposan tocsogósan nedvesítve és a gyurmát folyamatosan frissen tartva, átgyúrva. Apró mozdulatokat tegyél, mert így max pici karcokat hagyhat, de sajnos így is lesznek mikro karcok utána, illetve olyanok is sokkal láthatóbbak lesznek, amik eddig fel voltak töltődve kosszal. Utána feltétlen zárd egy jó waxal és később kevesebb bajod lesz vele.
-
weres78
senior tag
A Fusso tényleg nagyon jó, de ha egy Collonite lesz amivel indítasz az is tökéletes lesz, illetve más Soft99 carnabua wax is. Ezek kicsit kevésbé lesznek tartósak, viszont nehéz elszúrni, gyakorolni pedig tökéletesek!
Autómosó helyett jobb lehet egy parkolóház, ahol nem vagy közvetlen Napon. -
Qru
MODERÁTOR
Lehet elég lenne egy ózonozás. Ha kárpit tisztítás akkor a varázsgarázs ami oké.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest