Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Morris #50049 üzenetére
Ha elkezdene gyengülni a védelem/hibrofób hatás, akkor pH semleges autósamponnal mehet a rendes kézi mosás, ami követhet a szárazolás BSD-vel egyfajta reload gyanánt ahogy FeRRaR1 írta.
Fél hétkor kipattantam ma reggel, gondoltam irány autót mosni, de már akkor elég erősen sütött a nap. Emiatt elhalasztottam délre. Itt a Savoya mosóban pont olyankor van teljes árnyék az állásokon.
Volt pár dudálás (az évek alatt most először azt hiszem), mert néhányan nem tudták hogy érkezési sorrendben van mosás.Két hónapot állt az autó a műhely udvarán, időszerű volt a kétvödrös mosás. Pont fordítva jártam a BH wax-szal mint tomisanzero a Fussoval - a függőleges paneleket hibátlanul működik, felnikhez hozzá sem kellett nyúlnom, de egy Q2M Tar után a tetőn és a géptetőn teljesen eltűnt. Nincs ezzel gond, amúgy is waxolni akartam a hétvégén, de meglep, mert az előző kezelés simán kibírt egy évet.
Volt ellenben örömtelibb pillanat is. A távolinál pont benne van a vízpermet a szomszédból, azért olyan ködös a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest