- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Skype adatvesztés
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Amarton #44057 üzenetére
Ha csak egy grit guard van a vödör alján és nincs egy másik mondjuk 45 fokos szögben az alsóra állítva, ne dörgöld hozzá a mosókesztyűt. Az a rács az alján van, alatta meg a szemcsék, nem akarod hogy kiszökjenek onnan, szóval ne kavard fel a vizet. Dugd a kezed a vödörbe, épphogy ellepje a víz és a másikkal meg mosd ki a szivacsot.
-
i-sti
senior tag
válasz
Amarton #44057 üzenetére
1) Felniknél szerintem mehet oda nem ph semleges szer, a GS például, esetleg SG Citrus pre wash oil. Fékpor oldó? Miért egyből a kefe? Lehet nem is lenne rá szükség.
5) Én 2 mosó kesztyűt használok, egyet övvonalt felett, egyet alatta.
11 - 12 lépést egy ilyen új autón?
Értem, hogy illik kerámia előtt, de ...Szép munka, ment a lájk
TarX szerepel a leírásban de videóban nem láttam. Lehet csak átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest