- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RP1980
tag
válasz
prannk #40957 üzenetére
Szia!
Pár példa:
Jó sampon:
Gyeon bathe, Carpro Reset, Bilt hamber Car shampooEzt viszont nem értem : "valami lötyit ami mosás után még leviszi a maradék koszt." Az ilyen "lötyit" mosás előtt szokták alkalmazni. Előmosó a neve és pl Koch Chemie Green Star, Shiny Garage Citrus Oil, De a Bilt Hamber Autofoam is kválló erre.
Megint csak azt tudom mondani mint oly sok esetben, hogy egy ilyen kategóriájú autóra én(!) kerámiát tennék. De ha nem kerámia akkor egy jó sealent legalább.
Fekete festékre nem próbálkoznék a Fussoval. Nem mindíg de adódhatnak felhősödési problémák, amikre még tudtommal senki sem tudott sem magyarázatot, de 100%os aplikálási segédletet sem adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest