- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pardise #27581 üzenetére
Szerintem elég ha párszor át törlöd nedves tiszta ronggyal, de én mosással egybe kötve szoktam szárazra törölni és ápolni a műanyagokat/gumikat, külön csak azt nem.
Más:
Az a helyzet állt elő, hogy letakarítottam a bőröket, majd a hátsó sor ápolása befejeztével pont elfogyott az AG ápoló, így váltottam a Colourlockra. A képek 24 órával az ápolás után készültek. Látszik hogy az AG csillogós foltos felületet hagy, amit még egyszer át kell törölni, mielőtt beül az ember. Ezzel szemben a CL az első soron kb 30-40 perc alatt elérte a fényképezéskori állapotát, matt száradás, teljesen beszívta, gyári állapothoz sokkal közelebbi az eredmény. Az ilyen teszteket szeretem, mikor ugyan azon a bőrön, két termék, ugyan annyi idő/hőmérséklet, így lehet látni élesen a különbségeket. Sokáig elégedett voltam az AG bőr termékekkel, most sem szólnám le őket, mert tényleg jól használhatóak, szép eredményt lehet elérni, de a CL más kategória, természetesen árban is, de nem számítottam ekkora különbségre, főleg hogy az AG-vel is elégedett voltam.
Persze az alapos belső takarítás nem maradhatott el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest