Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pajac: Gigászkalmár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Szia, még nem próbáltam. Először gondoltam a Purificat használom 1:20-ban hátha leszedi az is, de még nem volt autómosó idő mióta megrendeltem.
Pont a múltkor hallottam ilyen levegő fújóról. Szerinted számítógép vagy akkus porszívó légszűrőjének, vagy a szélvédő előtti vízelvezetőből levelek kifúvásához elég erős lehet?
De ez a Makita 50 ezer Ft??? Az elég húzós basszus...(Persze nemrég vettem ilyen célra egy Aldis táskakompresszort, de elég macerás mindig előpakolni, plusz kivinni a dolgokat a telekre a panelból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Moccamaster Cup-one - fekete
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest