Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz tibbike01 #50233 üzenetére

    Nem bonyolítom, sokmindent felsoroltam, de ha egyszer megvan csinálva az autó kívül belül, utána az állapot megőrzéséhez már nem sok minden kell. Reprozsdát, kátrányt, felnikről a beleégett szarokat nem kell hetente pucolgatni. Bent is ha egyszer rendesen megvan csinálva onnantól egy kendővel egy puha ecsettel és vmi ápoló vagy lightos tisztítószerrel könnyen tartható az állapot.

    Ezt tegnap este vittem el (15 éves) kézzel lemosni, carpro reset sampon plusz wet coat. Hazahoztam az esőben, ma elvittem 200ftból újra leöblítettem, utána itthon lemostam az Absolutettal, ez után készült a kép. Innentől kezdve hogy rajta a wetcoat, minimum pár hétig nem nagyon kell foglalakozni a mosással, elég a 200 ftos öblítés és ha ki akarom maxolni, itthon v bárhol egy öblítés mentes mosás. Azért használom ezeket a fújható bevonatokat is, mert ennél egyszerűbb, gyorsabb megoldás nem nagyon van és ahhoz képest elég tartósak is. Nem kell visszatörléssel bajlódni.

    A brake buster fékporra való és hígítható, habosítóban is használható, sajnálom, hogy itthon nem elérhető. De szerintem egy normális előmoső, mint a touch less is, hasonlóan megfelel ilyen célra.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés