Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
Peti78 #48932 üzenetére
Előbb vagy utóbb mindenre fény derül. További hozzászólások kerültek törlésre egyértelmű érdekeltséggel rendelkező reklám miatt MÁSTÓL (is), köszönöm a privát felhívásokat.
Amit te linkeltél, már ott megfogalmazod, hogy barátod. Ha még mindig nem érted, ez már kimeríti a pártatlanság és a reklám gyanúját, ha pedig magyarázkodni kell az rég rossz, mert ahogy te is ki akarod magyarázni, más is ki fogja.
Azon kívül, még ki is hangsúlyozod, hogy ez itt a "reklám helye" és innentől kényszeresen minden terméket az ő linkjükkel jelölsz meg. Nem tudom hány nyelven mondjam el, hogy ez hová vezet, de talán majd, ha lenyugszol, megérted.
Az pedig, hogy ki-mit vesz észre nem az én dolgom elbírálni. Ha a szabályzatot kimeríti, vagy gyanúra ad okot, akkor közös érdek intézkedni. Arról nem is beszélve, aki észreveszi, de tesz rá, majd úgy gondolja ez feljogosítja arra, hogy ő is...
Megnevezés nélkül tettem ki nyilvános felhívást, hogy vége a reklámnak, majd 2x szóltam neked privátban, hogy ne és kb 20 üzenetben próbáltam elmagyarázni, hogy miért ne. Nem én vagyok az aki beléd állt, hanem fordítva és nem én próbállak lejáratni, hanem te engem és magadat
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest