Hirdetés
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
vedini #48059 üzenetére
Lehet venni bőröket, anyag, cérna, mindegy, de mivel mérnök IT-s / vegyész vagyok, semmi közöm a bőrhöz, így én is csak választottam az anyagot és a cérna színét. Próbáltam a logo-hoz passzoló színt, de lehet hogy túl világos lett a kék, sötétebb kellett volna.
DIY videót néztem, csak a karnyarok miatt, de arra alig fokuszálnak. Egy jó, egyedileg gyártott bőr esetében ezt szépen kidolgozzák, ilyen előre vágottaknál kevésbé, ezért sem olyan szép, mintha gyári lenne.
Az öltés egyszerű. Hátul bekötöd a szálba (angolul thread-ként emlegetik) és onnan húzod vele szembe lévőbe, hátulról, tehát sosem szemből varrod a kettő szálat, akkor fog úgy kinézni, mint a képen van.
Egyébként adtak hozzá leírást hogyan kell, megsúgon, olyan rossz google fordjtással, hogy kidobtam azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N3540 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest