- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
jozsi252 #34771 üzenetére
Gondoltam erre, a műanyagok között is nagy a különbség. Letakarítva rendesen volt, előtte is én csináltam az autót, így még azt is tudom előzőleg mivel volt kezelve.
Saját autón csinálj egy tesztet. Mindkét oldalon takaríts le valami külső műanyagot, aztán kedd le tömény perlel az egyik, hígítottal a másik oldalt, és nézd meg egy eső után... A tömény is kopik, de a hígított nekem teljesen eltűnt! Most csináltam meg a tesztet.
Athomi
Ráterítem az autóra félbe hajtva, végig húzom a felületen, óvatosan, nem nyomva a felületre. Következő lehúzás másik oldallal...
Ha elázott kiöblítem ha szükséges, ha nem akkor csak kinyomom belőle a vizet (nem csavarom!).
Nem árt ha ioncseréltben rudod öblíteni, de nem feltétlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest