- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nem leengedett az első kerekem!
Mivel lehet azt "házilag" felfújatni? Csont lapos. Nincs messze a gumis de én felnin el nem csúszok oda.
Pót gumit nem tudom rá felrakni mert nem bírja küszöb az emelést.
Milyen árban van egy ilyen?
-
AMD Power
titán
Megnéztem ezt a víz "folyást". Tegnap reggel óta nem mentem a kocsival. Most este ellem lámpával át pásztáztam a kocsi alját. Csip-csöp volt alatta. Belenéztem az alig zsúfolt motor térbe de nem láttam honnan szivárog a víz belőle.
-
AMD Power
titán
válasz
Hammon Serra #662 üzenetére
Ezt ki fogom próbálni.
-
AMD Power
titán
A kocsi mitől eheti a vizet ha jó benne a hűtő (nem rég felújítva)? Sehol se szívárog!?
-
AMD Power
titán
Függetlenül attól , hogy ki ajánlja vagy nem kb milyen árban egy ilyen merevítő?
-
AMD Power
titán
Azon gondolkoztam ,hogy kéne rakni a Clioba Toronymerevítőt előre.
Mennyibe kerülne egy ilyen megoldás? kb...
-
AMD Power
titán
Egy koszos tankot (kimosás) illetve a azt a csövet ami a motorba viszi a gázolajat mennyiért cserélik? + a gázolaj szűrő csere.
-
AMD Power
titán
Életem első nagyobb "saját" autókázása után ez lett.
Még szerencse ,hogy a háztól kb 500m állt megh a piros lámpánál a kocsi.
A szerelő szerint valószínűleg valami eltömődött benne. Mikor elindul az alapjárat össze-vissza megy. Ha meg gázt adsz neki lefulladsz. Mind1 mekkora gázt adsz neki akkor is.Este csinálunk rajta valami tesztet. Valami gázolaj csőt ki kötünk majd (kannából kapja majd nedűt )nem tudom hova és ha úgy jó akkor csak valami tömítési probléma van. Ha úgyse lesz akkor van probléma. De mivel fingom nincs az egészről így csak nézek és hallgatok és bátyám fordít.
-
AMD Power
titán
Milyen árban lehet egy Renault Clio 1.9D (1993) egy ilyen hő kezelt gumicső ami a hűtőből "viszi" a vizet a motorba?
Sorry ha bénán írtam le a de nem vagyok otthon a témában.
-
AMD Power
titán
Tudja valaki ,hogy ilyen "lakmusz" papírt hol lehet venni? Hűtőbe kéne belerakni ,hogy megtudjuk nézni ,hogy henger fejes-e a verda.
-
AMD Power
titán
- Ékszíj
- Olajszűrő
- Levegőszűrő
- Gázolajszűrő
- Vezérműszíj mindennel együtt
- Hőgomba
- Izzító relé
- Motor olajErre az egészre azt mondták munka díjjal együtt ,hogy 61000Ft. A szerelő ismerős lenne. Ez jó ennyiért nem?
-
AMD Power
titán
Úgy néz ki ,hogy meglesz a kocsi. Renault 19 1.9D Sedan.
Ezeket kell majd kicseréltetnem benne.
- Ékszíj
- Olajszűrő
- Levegőszűrő
- Gázolajszűrő
- Vezérműszíj mindennel együtt
- Hőgomba
- Izzító relé
- Motor olaj
- Kormánymű felújító szettHolnap reggel mindegyiknek megkérdezem az árát. Kíváncsi vagyok mennyiért fogják ezt mind megcsinálni a kocsin.
-
AMD Power
titán
Még egy kérdés.
Ugyan ez az autó. Városban 30 fokban nincs semmi baja. De pl az Érdi emelkedőn már 120 forr benne a víz. A fűtőradiátor 99% ,hogy lukas. Szerintem ott folyik el a víz a a műszerfal mögött. De ha csak ez a baja akkor városban miért nem forr föl?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Szerintetek ez mi lehet!
Van egy 1988-s Peugeot 309 1.9D. A váltó csinál érdekes dolgot. 3-ból ha négybe váltasz olyan mintha nem lenne rendesen benyomva a kuplung. És mikor 5-ból váltasz vissza 4-be akkor elég érdekes hangja van. A tulaj kb 1,5 éve így használja a kocsit. Váltó olaj nem tudom mikori benne de az elmúlt 1,5 évben nem volt cserélve ez biztos. Bár szerintünk nem ez a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- CNC topik
- További aktív témák...
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest