Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fekeandras
üzenetére
Nemrég volt a belsőségen egy cikk, amiben leírták, hogy milyen körülmények között és mennyit zabált nekik a mazda6 dízel. Mivel pontosan ugyanolyan körülmények között én is járok és nagyjából ugyanannyit, vagy kicsit kevesebbet fogyaszt a benzintemetőm, csak röhögök a dízeleken.
Meg jó lenne ugyanolyan műszaki szinvonalon álló autókat hasonlítgatni. Tehát turbódízelt turbós benzineshez.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
a dizelnek emlékeim szerint majdnem 3x jobb a hatás foka innentől kezdve szerintem nincs miről beszélnünk, mert ha a körülmények jók akkor dizel én is azt mondom de aki nem autózik annyit annak teljesen felesleges, az csak azért vesz dizelt mert azt pártolja..
de mint ahogy nekem se fogod meg magyarázni hogy miért jó az ha max egy 3000rpm tartományban a csomiba érzem a vesém és én se neked milyen amikor mindenki málna keverőzik én meg vígán elvagyok 2 váltással és már meg is előztem az autósok jelentős részét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Steam Deck
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő