Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #652 üzenetére
Passz, amit írtam az viszont biztos/99%/, de hogy mivan még ott azt nem tudom . Általában két vagy három csavar /ált 6-os/ fogja a fedelet, az alatt kell lennie .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
neduddki
nagyúr
HI!
auto motorban olvasom:
"A Mazda „Fenntartható Zoom-Zoom” stratégiájának vadonatúj, meghatározó terméke: a Mazda6 MZR-CD 2.2 turbódízel a 2008-as Párizsi Autószalonon mutatkozik be a világnak. Ez az új generációs motor a Mazda tervezési szakértelmének újabb példája, magas teljesítményt és forgatónyomatékot nyújt csekély üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett. A kizárólag az európai vásárlók számára kifejlesztett erőforrás három különböző teljesítményszinten lesz választható, igazodva a dízelpiac változatos igényeihez." ez most a mazda.hu-rol van de egyqtyana msot magyarazza mar el nekem vki hogy akkor most ebben mi is a mazda tervezesi szagetelem???
udv
neduddki
p.s. vagy csak en vagyiok rosszindulato es fololegesnlatok oroszlyanyt a fokag mogott???:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Foxi
senior tag
Az Euro X előírásoknak hogyan kell megfelelnie a motornak? A teljes fordulattartományban vagy csak meghatározott értékeknél?
Másrészt jól sejtem, hogy a turbós benzin motoroknál nagyobb valamelyest a NOx kibocsátás, mint a szívóknál? -
AMD Power
titán
A kocsi mitől eheti a vizet ha jó benne a hűtő (nem rég felújítva)? Sehol se szívárog!?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz AMD Power #659 üzenetére
Hát ennyire nem vagyok benne.Úgy tudom a kompresszióból az derül ki mennyire kopott a mocid.Azt nemtom kimuatja-e hogy hengerfejes.Eszi,forralja a vizet ha hf-es a kocsid.
Az nem lehet,hogy mostanában fütöttél és csak most került abba a körbe is víz?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
fekeandras
őstag
válasz AMD Power #657 üzenetére
Egy ismerősömnél Fiat Ritmo-nál detto ugyanez volt a szitu.Szép lassan csipegette a vizet és nem jött rá hogy hogyan.Az egész rendszer korrektül fel volt újítva.Sehol nem szivárgott egy kicsi sem (már itt gyanúsnak kellett volna lennie).Aztán kb fél év múlva hülye fejjel autópályán 130-140el hajtotta 1órán át és hengerfejes lett.A szerelő egyből mondta mi a baj de első autó volt, fogalma sem volt az mit hogyan kell...
-
AMD Power
titán
válasz Hammon Serra #662 üzenetére
Ezt ki fogom próbálni.
-
fekeandras
őstag
Fábry-ban milyen 'faja zsigulit mutogatnak.Csilli villi.Eredeti minden.F@x@!
-
bambano
titán
válasz AMD Power #657 üzenetére
Nem látod, hogy szivárog. Rendes szervizbe beviszed, túlnyomás alá helyezik és klderül, hol szivárog. Jobb esetben uv-re fénylő folyadékkal tolják meg, az rögtön látszik.
Ha megjárattad a motort, és levetted a hűtő sapkáját, akkor ha nem bugyborékol, másik univerzumba kerültél, ahol nem érvényesek az alap fizikai törvények. Járó motorú autóról csak azok veszik le a hűtő sapkáját, akik gyorsan fel akarják újítani az egészet.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz (Kolombusz) #647 üzenetére
Árulnak olyan cuccot, ami az mp3 lejátszó hangját fm rádió számára megfelelő modulációval kisugározza és azt a rádió tudja venni, mint egy sima országos rádiót.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
AMD Power
titán
Megnéztem ezt a víz "folyást". Tegnap reggel óta nem mentem a kocsival. Most este ellem lámpával át pásztáztam a kocsi alját. Csip-csöp volt alatta. Belenéztem az alig zsúfolt motor térbe de nem láttam honnan szivárog a víz belőle.
-
rien
senior tag
Létezik olyan oldal ahol javítási kézikönyvekhez lehet hozzájutni? Nem tudom a pontos nevét, jó lenne ha valaki elárulná (esetleg angolul is)? Google a barátom, de nem igazán találok (vaterát, antikváriumokat már néztem). Gyártótól elvileg lehet rendelni?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Winner_hun #670 üzenetére
Ez az, hogy több autóhoz is kellene azért nem írtam konkrét típust, ezért keresnék valami oldalt
Bubu79: nem az lett sajnos figyelgetem a topikot azért még és láttam más is így járt, hogy nem talált megfelelőt és más lett belőle átmenetileg
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Winner_hun
titán
-
rien
senior tag
válasz Winner_hun #673 üzenetére
Köszi alakul
-
AMD Power
titán
Nem leengedett az első kerekem! Mivel lehet azt "házilag" felfújatni? Csont lapos. Nincs messze a gumis de én felnin el nem csúszok oda.
Pót gumit nem tudom rá felrakni mert nem bírja küszöb az emelést.
Milyen árban van egy ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
hi igaz h a turbós (benzin) gépekbe nem le7 gáz rendszert rakni ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
neduddki
nagyúr
-
qdak
addikt
-
Winner_hun
titán
Akkumulátor-töltés közben gyulladt ki egy garázs
...amelynek akkumulátorát úgy töltötték, hogy nem vették ki a kocsiból...
Akkutöltéshez ki kéne venni az akkut a kocsiból?
ps: jobb topik nem jutott eszembe ahol feltehettem volna a kérdést...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #694 üzenetére
Pont ezért illik.Nameg szerintem nem túl sok embernek van villany a garázsban/szabad ég alatt.Muszáj kivenni,ha tölteni akarod.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
_seth_
veterán
válasz DeadMeat #695 üzenetére
Ha kiveszi és a garázsról terjed át az autóra a tűz az eredmény ugyanaz persze ezt nem lehet tudni előre...
Ugyanakkora ha nincs a garázsban be kell vinni a lakásba tölteni az sem jobb akkor inkább a garázs és az autó égjen le mint a lakás...
Régen volt egy trabi a lakótelep elején és a harmadikról lógott ki a hosszabbító az ablak alatt álló autóba...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #697 üzenetére
Nekem ahhoz kicsit több kellene Inkább kiveszem,és fölhozom.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
_seth_
veterán
Hát nem tudom.... nekem egyrészt kivenni sem egyszerű... 2 takaróelem, saruk, relék... és akkor kint van másrészt ha már akkut vettem nem sajnáltam rá a pénzt és Bosch Silver S3 70Ah került bele aminél nagyobb már fizikailag sem fér bele, ennek súlya is van, mérete is egy kis 45-ös a fele minden tekintetben Cipelni amúgy sem szeretek és igaz használva is van az autó napi szinten, elmúlt két hónap 7e kilométer így nekem tölti rendszeresen az akkut.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
fekeandras
őstag
VR6-Fan-nak: "Amiben a dízel felülmúlhatatlan a benzines vetélytársaival szemben, a fogyasztás: egy jó dízel 200g/kWh alatt fogyaszt, és ez nem változik jelentosen a tuningtól, míg a legjobb benzinmotorok is 300g/kWh felett fogyasztanak, ami rohamosan nõ a teljesítményemeléstõl. Ráadásul a kúton literben mérnek, tehát ha a fajsúlykülönbséget is figyelembe vesszük: 0.24 l/ kWh és 0.42 l/ kWh ideális esetben a különbség, és ez hétköznapi üzemi feltételek mellett (alapjárat, hidegüzem, részterhelés stb) még nagyobb lesz."
Forrás: www.krezidiesel.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest