Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoley[HUN]
tag
válasz laci6600GT #378 üzenetére
áramlástani szerepe van. beszívott levegő nyomásának köze van a szívórendszer geometriai méreteihez (átmérő, hossz, stb) is, más dolgokon kívűl. ne nyúlj hozzá, mert nagy eséllyel csak rontani fogsz rajta, még ha nem is túl sokat.
''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #540 üzenetére
A polot nem ismerem , viszont eddig én olyanokkal találkoztam , hogy a tükör belső felén lévő műanyag borítást kell lepattintani /óvatosan /, és ott ált. 3 csavar van , azok lazulhattak fel . Azt ha megmozgatod / a műa. borítást / akkor látod , hogy a kárpit fogja-e vagy lejön .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
fero02
nagyúr
válasz laci6600GT #540 üzenetére
Nincs véletlen egy 3szög alakű műanyag a sarokban, amit le lehet pattintani? Régebbi poloknál azt kelett levenni. Ha nem, akkor kárpit...
-
lsc
nagyúr
-
Dzsozi0öt
tag
válasz laci6600GT #553 üzenetére
Helló.
A kárpitott még műanyag "bolhák" is fogják. Egy határozott mozdulat vagy spec szerszám kell neki!Ja. Ha tekerős az ablak, akkor még az ablak tekerőt is le kell venni. Pepecs munka.
[ Szerkesztve ]
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz laci6600GT #557 üzenetére
Autószerelő..
A bolha nem drága. De ügyesen egy csavarhúzó segítségével is meg lehet oldani.
Vagy egy hirtelen rántasal, de ez maradandó sérüléseket is okozhat!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #557 üzenetére
Széles csavarhúzóval vagy éttermi késsel / a kés az a recés "életlenség" / azzal ki lehet pattintani a bolhákat , amennyiben mechanikus az ablakod akkor a tekerőjét és az ajtó "zárógombot" /ha olyan / is le kell venned . Viszont ha van elektromos vagy karosszériás ismerősöd az kb 10 perc alatt levesz , meghúzza és visszarakja a kárpitot , mondjuk egy 500-1000-ért .
Az élet kegyetlen .
-
Dzsozi0öt
tag
válasz laci6600GT #560 üzenetére
Nem bolházol tovább?
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
lsc
nagyúr
Keress egy szélvédőjavítót /nálunk majdnem minden hipermarket parkolóban van egy / , erre csak ő tud válaszolni , ha látja is .
A kárpit levételét a karosszériások és az elektromos szerelők többet gyakorolják , ezért ajánlottam őket .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Bubu79
addikt
Az attól függ milyen típusú az autód - én az enyémben tavaly cseréltettem szélvédőt, 35-ben megállt a mutatvány, ebből 13 volt a munkadíj, és a ragasztóanyag, a maradék pedig a szélvédő maga.
A céges Astrában ( ClassicII ) most cserélték az első szélvédőt az majdnem 80 volt ( márkaszervízben... )
Érdeklődj utána szerelőknél - ha azt mondják ragasztás után két órával elvihető a gép. akkor menekülj, legalább 12 órás száradás kell neki, hogy ne tudjon elmozdulni hazafelé menet...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #565 üzenetére
Amennyiben szét tudod szedni a gömbfejet akkor meg tudnád csinálni , viszont az esetek többségében nem egyszerű , főleg ha nincs hozzá kinyomatód /azt már csak halkan írom , ha a kárpit levétel nem megy akkor a kormányműnek ne állj neki /. A futómű állítás nem is annyira drága , mikor nézetted meg utoljára / km / ? A harang csere az 3-4 ezer forintból + futómű állítás + anyag meg szokott állni .
Kartergázcső fontos , másképp az utastérbe is mehet egy kis gáz . Ha drágállod körbe kell nézni a neten , hátha van olcsóbb .Az élet kegyetlen .
-
Bubu79
addikt
válasz laci6600GT #566 üzenetére
Az autózás költséges luxus tud lenni... ( Azért érdekes, hogy egy E36-os bömbinél fele annyi egy szélvédőcsere, mint egy Astránál... )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
fonak
csendes tag
válasz laci6600GT #565 üzenetére
Kartergázcső az a gumi slag, ami a motor szívó részétől vezet el egy dobozig (szelep? vagy nem tudom mi, de áramvezeték is megy bele) (ami nekem az 'A' corsában a kerékdob kerék felőli oldalára van felcsavarozva, elöl)? Na ebből tovább megy egy cső, valahova előre a lökhárító alá, de nekem leszakította egy faág (már a csövet...), ami belógott a kerékdobba parkoláskor, most csak be van dugva a motortérbe, hogy ne lifegjen...Nem tudom, lehet ebből baj, hogy így van? Visszajuthat az utastérbe a gáz? Persze nyáron talán ez nem gond, úgyis le van húzva az ablak menet közben általában... (Lamer vagyok a kocsikhoz, ez az első, és nem szereltem eddig)
P.S.: Persze lehet hogy ez nem is kartergázcső, csak tippeltem, hogy az lehet[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #649 üzenetére
A legegyszerűbb talán úgy, a hűtő tetején lévő vastag vízcső ahol a motorra csatlakozik, elméletileg ott kell lenni /a konkrét típust nem ismerem / .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz laci6600GT #652 üzenetére
Passz, amit írtam az viszont biztos/99%/, de hogy mivan még ott azt nem tudom . Általában két vagy három csavar /ált 6-os/ fogja a fedelet, az alatt kell lennie .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs