- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #652 üzenetére
Passz, amit írtam az viszont biztos/99%/, de hogy mivan még ott azt nem tudom . Általában két vagy három csavar /ált 6-os/ fogja a fedelet, az alatt kell lennie .
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #649 üzenetére
A legegyszerűbb talán úgy, a hűtő tetején lévő vastag vízcső ahol a motorra csatlakozik, elméletileg ott kell lenni /a konkrét típust nem ismerem / .
-
fonak
csendes tag
válasz
laci6600GT #565 üzenetére
Kartergázcső az a gumi slag, ami a motor szívó részétől vezet el egy dobozig (szelep? vagy nem tudom mi, de áramvezeték is megy bele) (ami nekem az 'A' corsában a kerékdob kerék felőli oldalára van felcsavarozva, elöl)? Na ebből tovább megy egy cső, valahova előre a lökhárító alá, de nekem leszakította egy faág (már a csövet...), ami belógott a kerékdobba parkoláskor
, most csak be van dugva a motortérbe, hogy ne lifegjen...Nem tudom, lehet ebből baj, hogy így van? Visszajuthat az utastérbe a gáz? Persze nyáron talán ez nem gond, úgyis le van húzva az ablak menet közben általában... (Lamer vagyok a kocsikhoz, ez az első, és nem szereltem eddig)
P.S.: Persze lehet hogy ez nem is kartergázcső, csak tippeltem, hogy az lehet -
Bubu79
addikt
válasz
laci6600GT #566 üzenetére
Az autózás költséges luxus tud lenni... ( Azért érdekes, hogy egy E36-os bömbinél fele annyi egy szélvédőcsere, mint egy Astránál... )
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #565 üzenetére
Amennyiben szét tudod szedni a gömbfejet akkor meg tudnád csinálni , viszont az esetek többségében nem egyszerű , főleg ha nincs hozzá kinyomatód /azt már csak halkan írom , ha a kárpit levétel nem megy akkor a kormányműnek ne állj neki /. A futómű állítás nem is annyira drága , mikor nézetted meg utoljára / km / ? A harang csere az 3-4 ezer forintból + futómű állítás + anyag meg szokott állni .
Kartergázcső fontos , másképp az utastérbe is mehet egy kis gáz . Ha drágállod körbe kell nézni a neten , hátha van olcsóbb . -
Bubu79
addikt
válasz
laci6600GT #560 üzenetére
Az attól függ milyen típusú az autód - én az enyémben tavaly cseréltettem szélvédőt, 35-ben megállt a mutatvány, ebből 13 volt a munkadíj, és a ragasztóanyag, a maradék pedig a szélvédő maga.
A céges Astrában ( ClassicII ) most cserélték az első szélvédőt az majdnem 80 volt ( márkaszervízben... )
Érdeklődj utána szerelőknél - ha azt mondják ragasztás után két órával elvihető a gép. akkor menekülj, legalább 12 órás száradás kell neki, hogy ne tudjon elmozdulni hazafelé menet...
-
lsc
nagyúr
válasz
Keress egy szélvédőjavítót /nálunk majdnem minden hipermarket parkolóban van egy / , erre csak ő tud válaszolni , ha látja is .
A kárpit levételét a karosszériások és az elektromos szerelők többet gyakorolják , ezért ajánlottam őket .
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Nem bolházol tovább?
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #557 üzenetére
Széles csavarhúzóval vagy éttermi késsel / a kés az a recés "életlenség" / azzal ki lehet pattintani a bolhákat , amennyiben mechanikus az ablakod akkor a tekerőjét és az ajtó "zárógombot" /ha olyan / is le kell venned . Viszont ha van elektromos vagy karosszériás ismerősöd az kb 10 perc alatt levesz , meghúzza és visszarakja a kárpitot , mondjuk egy 500-1000-ért .
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
laci6600GT #557 üzenetére
Autószerelő..
A bolha nem drága. De ügyesen egy csavarhúzó segítségével is meg lehet oldani.
Vagy egy hirtelen rántasal, de ez maradandó sérüléseket is okozhat! -
Dzsozi0öt
tag
válasz
laci6600GT #553 üzenetére
Helló.
A kárpitott még műanyag "bolhák" is fogják. Egy határozott mozdulat vagy spec szerszám kell neki!Ja. Ha tekerős az ablak, akkor még az ablak tekerőt is le kell venni. Pepecs munka.
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #553 üzenetére
Milyen csavarok ? Mi miatt nem férsz hozzá ?
-
fero02
nagyúr
válasz
laci6600GT #540 üzenetére
Nincs véletlen egy 3szög alakű műanyag a sarokban, amit le lehet pattintani? Régebbi poloknál azt kelett levenni. Ha nem, akkor kárpit...
-
lsc
nagyúr
válasz
laci6600GT #540 üzenetére
A polot nem ismerem , viszont eddig én olyanokkal találkoztam , hogy a tükör belső felén lévő műanyag borítást kell lepattintani /óvatosan /, és ott ált. 3 csavar van , azok lazulhattak fel . Azt ha megmozgatod / a műa. borítást / akkor látod , hogy a kárpit fogja-e vagy lejön .
-
zoley[HUN]
tag
válasz
laci6600GT #378 üzenetére
áramlástani szerepe van. beszívott levegő nyomásának köze van a szívórendszer geometriai méreteihez (átmérő, hossz, stb) is, más dolgokon kívűl. ne nyúlj hozzá, mert nagy eséllyel csak rontani fogsz rajta, még ha nem is túl sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest